Psi lutalice rastrgli i pojeli majku i njenu bebu

Horor u Meksiku

Psi lutalice rastrgli i pojeli majku i njenu bebu

Planeta -
U parku u sirotinjskoj četvrti Sijudad Meksika pronađena napola pojedena tela

SIJUDAD MEKSIKO - Psi lutalice rastrgli su, u odvojenim napadima, četvoro ljudi u parku u sirotinjskoj četvrti na obodu glavnog grada Meksika, saopštile su vlasti.Stanovnici četvrti Istapalapa našli su 29. decembra u parku delimično pojedena tela 26-godišnje žene i njenog jednogodišnjeg sina.

Telo žene bilo je bez leve ruke, a tužilaštvo je navelo da su i ona i dete iskrvarili na smrt i da su na telu imali više ujeda, zadobijenih dok su bili živi i posle smrti, preneo je AP.

Šetači su u istom parku u petak našli tela dvoje tinejdžera, starih 15 i 16 godina, koji su takođe stradali u napadu čopora pasa lutalica.

"Stručnjaci su, na osnovu rana, ustanovili da je u napadu učestvovalo najmanje 10 pasa", navelo je tužilaštvo u saopštenju.

Dvoje mladih su u petak po podne pošli u šetnju kroz park. Devojka je nešto kasnije pozvala mobilnim telefonom sestru, moleći za pomoć.

"Napalo nas je nekoliko pasa, pomozi mi!", vrištala je ona, a potom se poziv prekinuo, ali njena sestra je mislila da je u pitanju šala i nije ništa preduzela.

Najmanje 100 policajaca pretražuje park u potrazi za psima lutalicama. Do juče su uhvatili 25 pasa, a stručnjaci sada ispituju njihove čeljusti, krzno i sadržinu želuca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track