Pucano na auto supruge bivšeg gradonačelnika Gračanice, opštinski zapaljen
Foto: Tanjug

Dva incidenta u Kosovskoj Mitrovici

Pucano na auto supruge bivšeg gradonačelnika Gračanice, opštinski zapaljen

Crna Hronika -
Zapaljeni automobil bio je parkiran u ulici Drvarskoj u Severnoj Mitrovici u blizini Medicinske škole i u požaru je u potpunosti izgoreo

KOSOVSKA MITROVICA - U Severnoj Mitrovici tokom prethodne noći zapaljen je putnički automobil koji je Administrativna kancelarija Vlade Kosova dala novom opštinskom rukovodstvu u ovom gradu.

Ovo je u poslednja 24 sata drugi incident u severnom delu Mitrovice nakon što je prethodno u nedelju veče nepoznati napadač pucao u putnički automobil čiji je vlasnik supruga bivšeg gradonačelnika Gračanice Bojana Stojanovića.

Šefica Administrativne kancelarije Adrijana Hodžić izjavila je Radiju “Kontakt plus” u Kosovskoj Mitrovici da može da potvrdi da je zapaljeno putničko vozilo marke “hjundai” koje je nedavno Administrativna kancelarija predala opštini Severna Mitrovica. Hodžićeva je osudila ovaj akt nasilja ističući da ovakav čin vodi destabilizaciji prilika u Mitrovici i da je kao takav neprihvatljiv. Ona je zatražila od nadležnih institucija da sprovedu istragu povodom ovog incidenta i da odgovorne izvedu pred lice pravde i adekvatno kazne.

Zapaljeni automobil bio je parkiran u ulici Drvarskoj u Severnoj Mitrovici u blizini Medicinske škole i u požaru je u potpunosti izgoreo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track