Ubio zeta pa presudio sebi, hteo da puca i u unuka (3)!

Porodična tragedija kod Blaca

Ubio zeta pa presudio sebi, hteo da puca i u unuka (3)!

Crna Hronika -
Ćerka Nebojše Zdravkovića (49), koji jeubio zeta Aleksandra Pantelića (31), a potom pucao sebi u grkljan, legla je preko muža i pokušala da ga zaštiti

BLACE - Sklonio sina pre nego što je poginuo!Nebojša Zdravković (49) iz Višesela u opštini Blace ubio je prošle noći iz lovačkog karabina zeta Aleksandra Pantelića (28) iz Prokuplja, a zatim izvršio samoubistvo. Tragedija se dogodila u dvorištu porodične kuće Zdravkovića, naočigled Nebojšine ćerke Marine (25), koja je molila oca da joj ne ubije muža, čak i legla na supruga pokušavajući da ga zaštiti telom. Zločinu je prethodila svađa i tuča dvojice ljudi, koji su bili pod dejstvom alkohola.

Hladnokrvno ga ubio... Goran Zdravković pokazuje mesto zločina
Hladnokrvno ga ubio... Goran Zdravković pokazuje mesto zločina

Obojica bili pijaniOčevidac događaja, Nebojšin brat od strica Goran Zdravković, kaže da je svađa počela nakon što su se Nebojša, Aleksandar, njegova supruga Marina i sin Pavle (3) vratili iz komšiluka, sa slavlja povodom rođenja deteta.- Obojica su bili pijani i zbog nečega su se svađali i na kraju potukli. To je trajalo dva sata. Našli smo prevrnut nameštaj, a jedna vrata su bila izvaljena iz šarki. Negde oko jedan sat posle ponoći iz svog dvorišta, koje je udaljeno dvadesetak metara, video sam kad je Aleksandar s malim Pavlom u naručju istrčao iz kuće i odneo dete kod prvog komšije. Čuo sam kad je povikao: „Spasite mi dete!“ Ostavio je sina i krenuo nazad, a onda sam video da je Nebojša izašao s puškom. Viknuo je: „Neće on mene da bije u mojoj kući“ i opsovao zetu majku - opisuje strašan događaj Goran Zdravković.

Pomračenje uma... Zdravković
Pomračenje uma... Zdravković

Pucao dvaputKako kaže, kad je video u kakvom je stanju Nebojša, uplašio se da će pobiti ceo komšiluk!- Ostao sam u dvorištu ukoliko Nebojša krene u ovom pravcu, da zaštitim svoju porodicu. Marina je molila oca da ne puca. Plakala je i zapomagala da joj ne ubije muža. Stala je između njih dvojice i zagrlila supruga, čak je legla preko njega pokušavajući da ga zaštiti telom. Preklinjala je: „Ne pucaj, molim te“, a Nebojša je rekao: „Neću ja tebe, nego njega“ i iz neposredne blizine pucao dvaput u Aleksandra! Potom se vratio u svoje dvorište i pucao sebi u glavu - rekao je Nebojšin brat.Od zadobijenih povreda Nebojša i Aleksandar izdahnuli su na licu mesta, a njihova tela upućena su na obdukciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track