PUCNJAVA: Srbi se pobili zbog mesta za kiosk u Leposaviću
Foto: Tanjug

Kostovići napali Kostiće

PUCNJAVA: Srbi se pobili zbog mesta za kiosk u Leposaviću

Crna Hronika -
Otac i dva sina Kostovića napali su Kostiće od kojih jedan ima prostrelnu ranu od vatrenog oružja. Povređeni su kolima hitne pomoći odvezeni u kosovskomitrovačku bolnicu gde im se ukazuje lekarska pomoć

KOSOVSKA MITROVICA - U Leposaviću je jedno lice ranjeno vatrenim oružjem, a osumnjičeni su privedeni. Zamenik regionalnog direktora Kosovskih policijskih snaga Ergin Medić kaže da je "došlo da narušavanja javnog reda većeg obima i, posle porodične svađe, došlo je do pucnjave i ranjavanja jedne osobe".

Po informacijama s mesta događaja, pucnjavi su prethodile svađa i tuča šestoro lica iz porodica Kostić i Kostović zbog mesta na kojem su nameravale da postave kiosk. Obračun je počeo ispred Doma kulture a potom je sukob nastavljen ispred crkve gde je došlo i do pucnjave.

Otac i dva sina Kostovića napali su Kostiće od kojih jedan ima prostrelnu ranu od vatrenog oružja. Povređeni su kolima hitne pomoći odvezeni u kosovskomitrovačku bolnicu gde im se ukazuje lekarska pomoć.

Upravnik Bolnice Danica Radomirović rekla je da su dovezena tri lica, od kojih je jedno odmah prebačeno na odeljenje hirurgije, dok je kod dva lica u toku dijagnostika. Pripadnici Kosovske policije obavljaju uviđaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track