PUKLA TIKVA: Olivera Kovačević šutnula Borka Stefanovića!
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

Buran kraj velike ljubavi

PUKLA TIKVA: Olivera Kovačević šutnula Borka Stefanovića!

Politika -
Raskid: Posle nekoliko godina veze i zajedničkog života, šefa poslaničke grupe DS ostavila poznata novinarka i voditeljka RTS zbog drugog muškarca

BEOGRAD - Osta sam...Borka Stefanovića (40), šefa poslaničke grupe DS u Skupštini Srbije, nedavno je ostavila devojka, poznata novinarka i voditeljka Javnog servisa Olivera Kovačević (47), saznaje Kurir. Mladi demokrata je, kako tvrdi naš izvor blizak Stefanoviću, dobio korpu zbog mlađeg tipa!- Olivera je ostavila Borka, i to zbog mlađeg muškarca. Oni su generalno imali skladnu vezu, nisu se svađali, nijedan ni drugi nisu takav tip, ali je ljubav, očito, vremenom izbledela. Olivera mu je rekla da je gotovo i da ne pokušava da izglade stvari jer je ovo definitivan kraj. Borko je nervozan i slomljen zbog prekida veze, a i sama činjenica da je ostavljen zbog drugog muškarca dodatno ga je uznemirila - kaže izvor našeg lista i dodaje:- Oni su godinama bili u vezi, živeli su zajedno u njenom stanu u strogom centru Beograda. Ne znam da li je odneo stvari iz njenog stana niti gde će sad živeti. Još nije počeo da traži stan.Otkako su počeli romansu, Kovačevićeva i Stefanović bili su na meti medija. Dugo su krili vezu, a i kad su mediji saznali, izvesno vreme poricali su da su zajedno. Stefanović i novinarka RTS upoznali su se kad je on već ušao u proces razvoda od prve supruge, s kojom ima dvojicu sinova, i posle nekoliko meseci druženja uplovili su u ljubavnu vezu.Stefanović se posle razvoda doselio iz Novog Sada u Beograd, gde je živeo sa suprugom i decom. Kasnije je njima ostavio stan, a život u prestonici otpočeo je kao podstanar. Pošto je veza s novinarkom postala ozbiljna, preselio se kod nje.U razgovoru za Kurir Stefanović nije potvrdio, ali ni demantovao naša saznanja. Pošto je kazao da je kod prijatelja na slavi, kratko je poručio da neće da se bavi tom temom.- Neću to da komentarišem - kazao je Stefanović, dok je Olivera Kovačević u telefonskom razgovoru rekla da „ne razume o čemu pričamo“. Očito ga je već zaboravila.

Ljubavni istorijatSLABA NA POLITIČARE?Mediji su svojevremeno Oliveru Kovačević povezivali i s Miloradom Vučelićem, funkcionerom SPS, a paparaci su je uslikali u šetnji gradom s Vučelićevom ćerkom Anom.Kovačevićeva nikad nije pričala o svom odnosu sa ovim poznatim socijalistom.

ČinjeniceONA STARIJA, ON RAZVEDEN* godine 2011. mediji su objavili da su Stefanović i Kovačevićeva u vezi* sedam godina je razlika između njih dvoje* Stefanović ima brak iza sebe i dvoje dece

Takođe, u pisanom izdanju vašeg omiljenog dnevnog lista, pored obilja zanimljivih tekstova, možete pročitati i sledeće: SKANDALOZNO: Naše radnike u Rusiji prijavili policiji da im ne bi dali plate!Ana Ramadanovski: Čujem se sa Adilom, čekam na suđenje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track