PUKLO KUMSTVO: Jovana i Daria više ne razgovaraju!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

Nikome se ne javlja

PUKLO KUMSTVO: Jovana i Daria više ne razgovaraju!

Stars -
Nikolićeva prekinule su svaki kontakt jer manekenka ne želi da se čuje i viđa sa ljudima koji su bliski njenom bivšem suprugu Danijelu Alibabiću

Jovana Nikolić i Daria Stanojević, najbolje drugarice i kume, prekinule su svaki kontakt! Kako saznajemo, razlog za njihov prekid komunukacije je taj što manekenka ne želi da se čuje i viđa sa ljudima koji su bliski njenom bivšem suprugu Danijelu Alibabiću!

"Jovana se skoro nikome ne javlja na telefon! Otkad su se Danijel i ona i zvanično razveli, ima kontakt samo sa nekoliko ljudi s kojima se družila i pre Farme. Ona se čak ne čuje ni sa svojom venčanom kumom Dariom.Navodno je ljuta jer je kuma nije podržala kada se razvela, već je ostala u korektnim odnosima sa Danijelom. Mislim da je Daria čak pokušala da je dobije kada se nedavno zvanično razvela od Danijela, ali to je bilo bezuspešno, jer se Jovana nije javljala", kaže nam izvor blizak Nikolićevoj.

Manekenka se nije javljala na telefon, a Daria je potvrdila da se ne čuje sa Jovanom."Nisam se čula sa Jovanom od januara", bila je kratka Daria.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track