PUKO BRAK: Razveo se Vladimir Putin!
Foto: Rojter

Vladimir se rastao od Ljudmile

PUKO BRAK: Razveo se Vladimir Putin!

Planeta -
Par koji je 30 godina bio u braku, u kom je dobio dve ćerke,objavio da je odluka o razvodu sporazumna i da će ostati prijatelji

MOSKVA - Gotovo je.

Vladimir Putin (60) i njegova supruga Ljudmila (55) u četvrtak su obnarodovali da se razvode, i to samo nekoliko sedmica od 30-godišnjice braka! Ruski predsednik i bivša stjuardesa dali su zajedničku izjavu TV kanalu Rosija 24, pred čijim su kamerama saopštili da će ostati prijatelji, i to nakon što su odgledali balet „Esmeralda“ u dvorcu Kremlja.

- To je naša zajednička odluka - izjavio je najmoćniji čovek u Rusiji, dok je Ljudmila rekla da je u pitanju „civilizovani razvod“.- Naš brak je gotov zbog činjenice da se skoro uopšte ne viđamo - izjavila je sad već bivša gospođa Putin, dok je predsednik ovako obrazložio razvod od žene, s kojom ima dve odrasle ćerke:- Sva moja aktivnost, sav moj posao povezan je s javnom sferom, s potpuno javnim životom. Nekome se to sviđa, nekome ne, ali ima ljudi koji su s tim savršeno nespojivi - bio je izričit političar, čiji je pres sekretar Dmitrij Peskov rekao da papiri za razvod još nisu potpisani.No, možda je s takvim načinom života „spojiva“ bivša gimnastičarka i aktuelna političarka Alina Kabajeva (30), za koju se još od 2008. spekuliše da je Putinova ljubavnica, te da mu je čak rodila dvoje dece, dečaka i devojčicu. Naravno, i predsednik i dvostruko mlađa lepotica više puta su demantovali ta nagađanja.

Druga žena?... Alina Kabajeva
http://www.youtube.com/watch?v=sujlG3XwAmc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track