(VIDEO) PUTIN: Ne znam svoje korene, Amerikanci bi mi rekli da potičem od medveda!
Foto: Beta Ap

Hit! Pogledajte!

(VIDEO) PUTIN: Ne znam svoje korene, Amerikanci bi mi rekli da potičem od medveda!

Planeta -
Jedino znam da su mi preci seljaci i da su u 17. veku živeli u guberniji Tver, kazao je predsednik Rusije

MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da ne zna kakvi su mu koreni, ali da zna da su njegovi preci u 17. veku živeli u guberniji Tver i da su bili seljaci.

"Mislim da, kao i većina ljudi ovde, ne znam odakle vučem korene, a nije mi od koristi da se obraćam specijalistima u SAD jer će mi u najboljem slučaju kazati da mi je osnivač porodične linije medved, a to je još i najbolja varijanta", kazao je Putin na sednici Državnog saveta o razvoju ruralnih područja, javlja RIA Novosti.

http://www.youtube.com/watch?v=BRID3p_234Q

"Ali ono što zasigurno znam i iz arhivskih dokumenata jeste da su moji preci u prvoj polovini 17. veka živeli na terotirij današnje gubernije Tver, Tverske oblasti, da su radili na selu, bili su seljaci kao i većina, mislim, ovde prisutnih", nastavio je predsednik Rusije.

Takođe je naglasio verovatno zbog toga nije ravnodušan na to šta se dešava na selu.

"Ne samo zato; svi mi znamo da je u današnjem životu od izuzetnog značaja za celu zemlju blagostanje poljoprivredne proizvodnje kao ekonomske kategorije, ljudsko blagostanje koje proizilazi iz društvenih uslova življenja", kazao je šef ruske države.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja