PUTINKA: Konačno sam našla čoveka svog života!
Foto: Novosti.rs

PROVIDNA: Nije krila ljubav prema Putinu

PUTINKA: Konačno sam našla čoveka svog života!

Planeta -
Ruska gimnastičarka nikad nije potvrdila da je u vezi sa šefom države, ali umesto da je to negirala, ponašala sepotpuno suprotno

MOSKVA - Na koga li je mislila?Našla sam čoveka svog života, otkrila je bivša ruska gimnastičarka Alina Kabajeva (30), za koju se sumnja da je ljubavnica ruskog predsednika Vladimira Putina (60). Iako Alina nije želela da otkrije ko je taj misteriozni „gospodin pravi“, ruski mediji su ubeđeni da je mislila na šefa države, koji je pre nekoliko dana objavio da se razvodi od supruge Ljudmile (55) posle skoro 30 godina braka.Glasno se kikotalaOtkad je Putin objavio da je ponovo slobodan, mediji se neprekidno bave njegovim ljubavnim životom. Stoga su objavili nekoliko ranijih intervjua Aline Kabajeve, za koju se veruje da je s Putinom u vezi već pet godina i da je samo pitanje vremena kad će se pojaviti pored njega u javnosti. U tim intervjuima Alina nikad nije potvrdila vezu s jednim od najmoćnijih ljudi na svetu, ali umesto da ju je negirala, njena gestikulacija, držanje tela i smeh kad god bi novinari pomenuli Putinovo ime govorili su suprotno.Na pitanja mladih u jednoj TV emisiji da li želi da se uda, Alina je prvo pocrvenela, a zatim je počela da se kikoće.- Naravno da želim da se udam, da imam porodicu i decu - izjavila je gimnastičarka.Kad su je pitali za koga želi da se uda, ona je ponovo počela da se kikoće, ali je ipak odgovorila.- Znate, nikad nisam razmišljala o tome... ali život donosi razna iznenađenja... U jednom trenutku je sve u redu, a onda ugledate osobu koja vam se sviđa. Sve u vezi s njim vam se sviđa. Za takvu osobu želim da se udam - rekla je Alina.Zbunjena i nervozna Posle toga, pitali su je da li je upoznala takvu osobu, a ona se zbunila, a zatim nasmejala:- Jesam.Alina se onda ponovo nasmejala i nije uspela da sakrije sreću. Jedan od prisutnih je pitao ko je čovek njenog života, a ona je, pre nego što je odgovorila, nervozno više puta provukla prste kroz kosu.- Skupili ste hrabrosti da postavite to pitanje. Svaka čast - rekla je Alina i dodala da je njen izabranik izuzetan čovek, koji je mnogo voli.

Brže-bolje skinuo burmuVladimir Putin je skinuo burmu s ruke čim je preko televizije objavio da se razvodi. Na snimcima na kojim sa suprugom Ljudmilom milionskom auditorijumu saopštava novosti imao je burmu, a samo dan kasnije, na sastanku sa svojim ministrima, uslikan je bez venčanog prstena.

Želim da budem majkaKako se bližio dan kad će Putin objaviti da se razvodi, Kabajeva je bila sve opuštenija kad je govorila o svom životu. U emisiji snimljenoj povodom njenog 30. rođendana, koja je emitovana na nacionalnoj televiziji, pričala je da želi da ima decu i porodicu.- Sanjam o tome da imam decu. Iako cela zemlja, a možda i šire, priča da već imam dvoje ili troje dece, nažalost - još ih nemam. Međutim, želim da budem majka - zaključila je Alina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track