RADA MANOJLOVIĆ: Nikad se neću preseliti kod Momira!

Vratila se sa turneje

RADA MANOJLOVIĆ: Nikad se neću preseliti kod Momira!

Stars -
Lepo je sa Momirom, ali mnogo patim za Srbijom, nostalgična sam. Mnogo sam vezana za tatu i sestru. Svuda pođi, kući dođi, rekla je Rada

Pevačica Rada Manojlović teško se odvojila od svog dečka Momira dok je bila na turneji u Americi, ali kaže da se nikad neće preseliti kod njega.

Kao jedna od najtraženijih pevačica, Rada je nastavila da putuje i nastupa u regionu, i nije stigla da vidi svoju porodicu. "Nemam osećaj da sam se vratila. Nisam videla ni tatu, ni nanu, nikoga. Stvarno mi veoma nedostaju", rekla je pevačica.

Dok je boravila u Americi, pristustvovala je NBA utakmici na kojoj se pojavio i Majkl Džordan, međutim, Rada nije prepoznala legendu NBA košarke.

Što se dečka Momira tiče, Rada ostaje pri tome da ne voli da govori o privatnom životu. "Samo ću da kažem super mi je bilo i lepo smo se proveli", nasmejano kaže Rada.

Na pitanje ekipe Ekskluziva da li je poželela da se preseli kod Momira, Rada je odgovorila negativno. "Lepo je sa Momirom, ali mnogo patim za Srbijom, nostalgična sam. Mnogo sam vezana za tatu i sestru. Svuda pođi, kući dođi", smatra lepa Rada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja