RADA SVE ZALUDELA: Ekrema jedva skinuli s bine!
Foto: Kurir štampano

Nije odoleo

RADA SVE ZALUDELA: Ekrema jedva skinuli s bine!

Stars -
Manojlovićevoj se na sceni pridružio večiti učesnik „Farme“, otpevao „Kuća - pos‘o“, a onda se teška srca rastao s publikom i najdražom koleginicom
1 / 3 Foto: Kurir štampano

Puno kao oko!Rada Manojlović već tri nedelje je na američkoj turneji, a njena mala ekipa stigla je u Njujork. Još jedan u nizu uspešnih nastupa atraktivna pevačica imala je uoči Vaskrsa, kad joj se neplanirano na sceni pridružio večiti učesnik rijalitija „Farma“ Ekrem Jevrić.- Došao sam da ispoštujem Radu jer je ona moja najdraža koleginica. Mnogo volim njene pesme i morao sam da dođem da je vidim i čujem - poručio je Jevrić okupljenima u klubu s bine, a zatim zapevao svoj veliki hit „Kuća - pos‘o“.

Nema igla gde da padne... Rada na nastupu
Nema igla gde da padne... Rada na nastupu

Ekrema su potom na jedvite jade skinuli s bine kako bi Rada mogla da nastavi svirku, koja je potrajala do kasno u noć. Pored poslovnog uspeha, Manojlovićevoj sada cvetaju ruže i na privatnom planu, pošto se ne odvaja od dečka Momira Gajića. Iako svoje fanove redovno informiše o kretanju po Americi, o velikoj ljubavi i dalje se ne izjašnjava i ne postavlja njihove zajedničke slike.

Za uspomenu... Rada i Ekrem
Za uspomenu... Rada i Ekrem

Momir se i dalje vešto krije i izbegava objektive foto-aparata. Rada će prvomajske praznike provesti takođe u Americi, a očekuju je još četiri nastupa, i to u Majamiju, Vašingtonu, Atlanti i De Mojnu. Potom se vraća u Srbiju, a njeni nastupi već su bukirani do kraja godine.

Malo se i šopingovalo... Rada u Njujorku
Malo se i šopingovalo... Rada u Njujorku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track