RADMILO ARMENULIĆ: Izlazim da glasam, nisam samo za vreme Tita!
Foto: Kurir štampano

Parlamentarni izbori

RADMILO ARMENULIĆ: Izlazim da glasam, nisam samo za vreme Tita!

Politika -
Neću propustiti današnju priliku da iskažem svoju volju i zaokružim svoju političku opciju, poručio je bivši selektor Dejvis kup reprezentacije

Radmilo Armenulić, bivši selektor Dejvis kup reprezentacije, rekao je da rednovno izlazi na glasanje i da će i danas izvršiti svoju građansku dužnost. On je rekao da jednino nije glasao na izborima u Titovo vreme jer je bio u Nemačkoj.

"Izlazim redovno na izbore, pa neću propustiti ni današnju priliku da iskažem svoju volju i zaokružim svoju političku opciju. Nisam izašao na izbore u Titovo vreme jer sam tada igrao u Nemačkoj. Na svim ostalim izborima sam glasao, a ove godine očekujem da neka mala stranka, koja je u predviđanjima analitičara važila za autsajdera, osvoji veći broj glasova. Uvek se nadam boljem. Biće nam teško, ali uz pomoć Evrope za dve godine bi mogli da nam dođu lepši dani. Evropa, a pre svega Nemačka, pomogla je mnogima i ekonomski i edukacijom, pa što ne bi nama", rekao je Armenulić.

Građani Srbije danas glasaju na vanrednim parlamentarnim izborima za nov saziv Skupštine Srbije! Ukupno 6.765.998 građana s pravom glasa bira između 3.065 kandidata sa 19 izbornih lista za 250 poslaničkih mandata. U poređenju sa izborima 2012, broj birača smanjio se za 4.015.

Od 19 izbornih lista sedam je manjinskih, a od ukupnog broja kandidata 36 odsto ili 1.087 su žene, kako je zakonski propisano.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track