RADNO VREME ZA PRAZNIK: Samoposluge zatvorene samo na Vaskrs
Foto: Rojters

Na sam dan praznika rade samo dežurni

RADNO VREME ZA PRAZNIK: Samoposluge zatvorene samo na Vaskrs

Beograd -
U nedelju, 20. aprila, radiće samo pijace Zemun, Banovo brdo, Dušanovac, Bele vode i Gornja varoš, i to skraćeno, od 6 do 13 sati

BEOGRAD - Tokom proslave Uskrsa - 18, 19. i 21. aprila većina prodavnica radiće uobičajno, a u nedelju, 20. aprila, na sam Uskrs, biće otvorene samo dežurne radnje.

Beoradske pijace će u danas i u subotu, raditi uobičajeno, a u nedelju, 20. aprila, radiće samo pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Dušanovac", "Bele vode" i "Gornja varoš", i to skraćeno, od 6 do 13 sati.

Samousluge Maksi, mini Maksi i Tempo danas rade do 18 sati, dok će u nedelju biti zatvorene. Samousluge Merkatora i Rode, 18, 19. i 21. aprila rade kao i obično, a u nedelju, 20. aprila, do 10 sati će raditi prodavnice Roda i samousluga Merkatora u Beograđanki. Prodavnice firme Idea u nedelju 20. aprila neće raditi, dok će ostalih prazničnih dana raditi uobičajno.

Kako je preneo Beoinfo, "Otvoreni tržni centar Novi Beograd" (Buvljak) i "Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom - Miljakovac" neće raditi u nedelju i ponedeljak, 20. i 21. aprila. Tržni centar "Depo" , 20. aprila, neće raditi, dok će u ponedeljak, 21. aprila, raditi skraćeno od 9.00 do 13.00. Cvetna pijaca u Krnjači u nedelju, 20. aprila, neće raditi, dok će u ponedeljak, 21. aprila, raditi uobičajeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja