RAFA, PAZI SE: Novak vežba jogu sa Jelenom

Pripreme za Monte Karlo

RAFA, PAZI SE: Novak vežba jogu sa Jelenom

Tenis -
Novak Đoković ove godine ima posebne pripreme pred turnir u Monte Karlu, pošto vežba jogu zajedno sa svojom verenicom Jelenom Ristić

MONTE KARLO - Najbolji srpski teniser Novak Đoković sprema se za odbranu titule na turniru u Monte Karlu. Đoković se nalazi u sjajnoj seriji pošto iza sebe ima dve vezane titule na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, ali ga sada očekuje sezona na šljaci, gde tradicionalno dominira njegov najveći Rival Rafael Nadal. Novak ga je prošle godine savladao na svom terenu u Monaku, čime je prekinuo fantastičan niz Španca od osam uzastopnih titula u Kneževini. Đoković je u prošlogodišnjem finalu savladao Rafu u dva seta, sa 6:2, 7:6 (7:1). Srpski teniser ove godine ima posebne pripreme, a sa njim radi i njegova verenica Jelena Ristić.

Naime, njih dvoje su zajedno, u pratnji svoja dva kućna ljubimca, na obali mora vežbali jogu. Novak je na svom Fejsbuk profilu sa navijačima podelio fotografije njihovog treninga."Porodična joga", napisao je Đoković.Ujedno, najbolji srpski teniser istakao je da je od velike važnosti da deca od malena počnu da se bave sportom kako bi usvojila zdrave navike i izgradila ličnost. Turnir u Monaku na programu je od 12. do 20. aprila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track