RASPLAKALA SE: Minja Miletić u suzama napustila Pink!
Foto: Damir Dervišagić

Oprostila se od Jutarnjeg programa

RASPLAKALA SE: Minja Miletić u suzama napustila Pink!

Stars -
Bilo je super raditi četiri godine sa Vladom Stanojevićem i celom ekipom. Hvala vam na svemu, suzdržavam se da ne zaplačem, drhtavim glasom oprostila se voditeljka

Voditeljka Minja Miletić u nedelju je napustila Pink! Ona se oprostila sa gledaocima jutarnjeg programa, koji je na ovoj televiziji vodila četiri godine, a karijeru će nastaviti na kanalu N1.

"Bilo je super raditi četiri godine sa Vladom Stanojevićem i celom ekipom. Hvala vam na svemu, suzdržavam se da ne zaplačem", drhtavim glasom rekla je Minja, ali su je suze izdale čim su se ugasile kamere.Voditeljka se rasplakala kad su joj posle emisije prišle kolege sa buketima cveća i odmah posle emotivnog rastanka ona je žureći napustila studio. Njen televizijski partner Vlada Stanojević rekao je da žali zbog njenog odlaska.

"Žao mi je što odlazi, radili smo četiri godine i za to vreme se zbližili. Ona je to doživela vrlo emotivno, pa su joj i suze krenule", rekao je Vlada.

Minjino mesto neće zauzeti voditeljka sa Pinka, već će to biti jedna njena koleginica sa druge televizije, s kojom organizatori trenutno pregovaraju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track