RASULO NA MARAKANI: Čović leti iz Zvezde, Zvezda leti iz Evrope!
Foto: Kurir štampano

Odlazi s funkcije nakon tuče s novinarom

RASULO NA MARAKANI: Čović leti iz Zvezde, Zvezda leti iz Evrope!

Fudbal -
Zbog kaljanja ugleda fudbalski klub Crvena zvezda odlučio da ovih dana pokrene hitan postupak protiv svog potpredsednika

Fizički obračun s novinarom Dejanom Anđusom kao posledicu imaće odlazak Nebojše Čovića s funkcije u fudbalskom klubu Crvena zvezda!

Kako Kurir saznaje, njemu su dani u potpredsedničkoj fotelji aktuelnog fudbalskog šampiona već odbrojani. Prema našim saznanjima, klub pokreće disciplinski postupak zbog nedoličnog ponašanja i kaljanja ugleda Zvezde.

Dejan Anđus
Dejan Anđus

Priznao napad

Iako je u sredu sazvao konferenciju za medije, na kojoj je tvrdio da nije udario novinara Dejana Anđusa, potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović u policiji je priznao napad.Doduše, kako Kurir saznaje, nekadašnji gradonačelnik Beograda poručio je kako je novinara televizije Kopernikus samo odgurnuo.
Imao šta da kaže... Čović ispred MUP
Imao šta da kaže... Čović ispred MUP

Pričao četiri sata

Problem, međutim, predstavlja činjenica da snimak sigurnosne kamere koja je zabeležila incident nije baš najboljeg kvaliteta, tako da se detalji ne vide baš najjasnije.- Nebojša Čović je više od četiri sata bio u policiji, gde je saslušavan zbog incidenta s Dejanom Anđusom. Tom prilikom je priznao da je odgurnuo novinara, ali je decidirano tvrdio da nikoga nije pretukao - kaže izvor Kurira i dodaje:- Policija je dobila snimak sigurnosne kamere na kojem se vidi incident u kojem su učestvovali Nebojša Čović i Dejan Anđus. On jeste lošeg kvaliteta, ali vidi se kako je između njih dvojice bilo nečeg više od pukog naguravanja. Stiže bolji snimakPolicije bi uskoro trebala da dobije video-materijal boljeg kvaliteta i onda će se znati ko je dao lažnu izjavu.Juče smo pokušali da kontaktiramo sa Čovićem povodom ovih dešavanja, ali on se nije javljao na telefonske pozive.

Stiže u policiju... Čović sa zetom Ninkovićem
Stiže u policiju... Čović sa zetom Ninkovićem

Sporan iskaz zetaGDE JE BIO NINKOVIĆ?Zet Nebojše Čovića Miloš Ninković, koji je upravljao vozilom iz kojeg je izašao predsednik KK Crvena zvezda, takođe je saslušan u policiji. On je tom prilikom tvrdio da nije napuštao vozilo, ali snimak koji poseduju pripadnici MUP pokazuje drugačije.- Miloš Ninković je rekao da za vreme incidenta nije izlazio iz automobila, već da je sve vreme bio unutra, ali i ovaj loš snimak ga je demantovao - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track