RAT: Bojana traži da Stojketu zabrane da viđa sina!

Bitka za starateljstvo nad detetom

RAT: Bojana traži da Stojketu zabrane da viđa sina!

Stars -
Rajićeva, besna što je Vladimir krstio Lava bez njenog znanja, planira da socijalnoj službi podnese zahtev da golman može da bude s jedincem samo u njenom prisustvu

Ljuta i besna traži reagovanje nadležnih organa.Bojana Rajić tražiće da se Vladimiru Stojkoviću, od koga se razvodi, zabrani da viđa njihovog dvoipogodišnjeg sina Lava, saznaje Kurir. Šokirana pričom da je golman Partizana u četvrtak krstio dete u manastiru Fenek u Jakovu bez njenog znanja, odlučila je da se obrati socijalnoj službi i zatraži da njen uskoro bivši muž viđa dete samo u njenom prisustvu.Bojana besna- Bojana je bila iznervirana što je Vladimir od nje sakrio da će krstiti Lava. Teško joj je što je jedan tako bitan događaj prošao bez nje. Burno je reagovala i neće sedeti skrštenih ruku. Podneće zahtev socijalnoj službi da se Vladimiru odobri da viđa Lava samo u njenom prisustvu - kaže naš izvor. Bojana je, podsetimo, od novinara Kurira saznala da je Vladimir krstio dete bez njenog znanja.- Pošto je saznala šta se desilo, Bojana je pozvala neke njegove prijatelje da proveri da li je to tačno, a kad su joj oni potvrdili, počela je da histeriše - kazao je naš izvor i dodao da je Stojke na dan krštenja razgovarao s jednim socijalnim radnikom na Zvezdari.Vlada u Socijalnoj službi- Vlada je u četvrtak bio u Centru za socijalni rad. Nakon razgovora s jednim njihovim radnikom, rekao je da upravo ide da krsti sina, a oni su mu poželeli svu sreću. On je svoju dužnost ispunio i to mu je najbitnije.Pozvali smo Bojanu, ali ona nije htela da komentariše.- Nemam komentar. Sve što sam imala, napisala sam na Tviteru.Pozvali smo i Stojketa, ali on smatra da ništa loše nije uradio.- Šta ima socijalna služba s tim?! Na dan krštenja pričao sam s jednim socijalnim radnikom i rekao da idem da krstim Lava. Šta je to toliko strašno? Svoju obavezu kao otac sam ispunio, a Bojani bih svakako rekao za to, ali to vas ne treba da interesuje. Rekao sam i ranije da neću komentarisati svoj privatni život, već samo ono što se tiče fudbala. Ako sam vas lepo zamolio da ne slikate, zašto ste to uradili? Vas ne treba da interesuje moja privatnost i zato bih vas zamolio da me više ne zovete jer sam u karantinu i pripremam se za utakmicu.

Otići ću u ludnicuRajićeva se juče oglasila na Tviteru.- Nemojte me pitati kako se osećam. Posle rođenja mog sina najsvetiji trenutak bio je njegov ulazak u hrišćanstvo i primanje svete tajne. Nisam bila pozvana. Čak ni obaveštena. Ovaj pun mesec će me u ludnicu oterati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track