RAT NA ULICAMA: Zapaljen automobil vođe navijača Vojvodine!

Ludilo se nastavlja

RAT NA ULICAMA: Zapaljen automobil vođe navijača Vojvodine!

Fudbal -
Maskirani napadač prišao je automobilu sa kantom benzina i zapalio ga

NOVI SAD - Terenac marke "mercedes ML" večeras je zapaljen u Ulici Kosančić Ivana u Novom Sadu! Prema nezvaničnim informacijama, automobil pripada vođi navijača FK Vojvodina Slobodanu Milutinoviću (27), koji nije bio u vozilu u trenutku napada.

Maskirani napadač prišao je vozilu sa kantom benzina, polio automobil i zapalio ga. Stanovnici ulice Kosančić Ivana rekli su novinarima da su oko 21 sat čuli snažnu detonaciju, a kada su izašli na prozore i terase, imali su, kažu, šta i da vide - na parkingu između zgrada automobil marke "mercedes ML" novosadskih tablica bio je u plamenu.

Zahvaljujući efikasnom reagovanju dve vatrogasne jedinice, požar je lokalizovan. Povređenih nema, a nisu oštećena ni vozila, uredno parkirana pored zapaljenog automobila. Prema rečima prisutnih, vozilo ne pripada nikom od komšija.Podsetimo, u ponedeljak uveče u Beogradu, dan posle derbija, teško ranjen vođa Partizanovih navijača iz grupe "Zabranjenih" Alen Kostić, u beogradskom naselju Železnik. Prošle nedelje u Beogradu ubijeni su Vlado Živković, član navijačke grupe "Zabranjeni" i Vladimir Lukić, navijač FK Rad i član neonacističke grupe "Odred 18".

http://www.youtube.com/watch?v=JLZveUG5Lb8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track