RAT ZA PEVAČE: Grand šou ili Bravo šou!
Foto: Kurir štampano

Folkeri na strani svog direktora

RAT ZA PEVAČE: Grand šou ili Bravo šou!

Stars -
Većina estradnjaka u našoj anketi se opredelila za „Grand“, bez obzira na to što se više neće reklamirati na televiziji Pink; I pored toga mnoge estradne ličnosti zvale su Željka da budu u njegovom jatu

Našli se između dve vatre.

Pevači su u velikoj dilemi da li da se priklone Saši Popoviću ili da postanu deo buduće produkcije Željka Mitrovića. Otkako je 51 odsto „Grand produkcije“ prodato kablovskoj mreži SBB, nastao je pravi rat za njihovu naklonost. Popović im je u emisiji „Narod pita“ poručio: „Bez ikakvog uzbuđenja, uživajte u emisijama, budite srećni što postoji Željko Mitrović, što postoji Saša Popović“.Međutim, to je samo, narodski rečeno - fora. Jer kad Pink bude na jesen definitivno prekinuo ugovor koji ima potpisan s „Grandom“, stvari će morati potpuno da se raščiste.- Kad je Kurir ekskluzivno objavio da su Popović, Brena i Boba Živojinović prodali većinski deo svoje produkcije, mnogi pevači su to jedva dočekali i počeli su da zovu Mitrovića. U tim razgovorima su se žalili na Sašu i „Grand“, tvrdeći da su oni uzurpatori njihove karijere i raspitivali su se o novim Željkovim projektima i mogućnosti da budu deo Pinkovog narodnjačkog jata - otkriva za Kurir dobro obavešten izvor.

Rat oko onih koji će činiti okosnicu i Popovićeve i Mitrovićeve produkcije tek će se zahuktati. A jesen se bliži.

Dragica Radosavljević Cakana - Ostajem u „Grandu“zbog Saše

Pa o tome ništa ne znam, samo sam pročitala u novinama. Ja sam u „Grand produkciji“ i tu ću i ostati. Već sam snimala za novi „Grand“ i ponovo snimam od ponedeljka plejbekove, tako da je to to. Saradnja sa Sašom je oduvek bila korektna pa stoga ostajem tu gde jesam. Pink je televizija koju takođe poštujem i cenim.

Radiša Trajković Đani - Saleta nikad nisam izdao, niti ćuDosad Saleta nikad nisam izdao, niti ću. Uz njega sam šta god da se dešava, on je moja legenda!

Olja Karleuša - Ja sam „Grandovo“ i Pinkovo deteNe mogu ništa da pričam jer se o tome pričalo i pre nekoliko godina. Sačekaću da vidim šta će se zaista desiti na jesen. Ja sam „Grandovo“ i Pinkovo dete, oni su od mene napravili ovo što sam danas.

Goca Božinovska - Gde bude Sale, tu ću i jaMeni je Sale brat i nikad ga ne bih napustila. I kad je sa „Zama“ odlazio, i ja sam za njim. Ne verujem da je sve baš tako kao što se piše i priča.

Darko Lazić- „Grandu“ sam zahvalan za sve„Grand“ je od mene napravio ličnost i pravog pevača i ne bih napuštao tu produkciju. Saša Popović je sjajan čovek i direktor. Sve Pinkove emisije sam takođe ispoštovao i nikad nisam imao problema. Nisam siguran da je sve baš tako kao što se priča poslednjih dana.

Ana Sević - Ostajem uz „Grand“Nisam upućena skroz u dešavanja, ali karijeru sam napravila u „Grandu“ i nadam se da ću tu i ostati. Takođe, sa Pinkom imam odličnu saradnju.

Zlata Petrović- Moram dobro da razmislim

U ovom momentu sam iznenađena tom informacijom, za koju niko nije potpuno siguran da je tačna. Sale i Željko godinama lepo funkcionišu, ali normalno je da u poslu dolazi do razilaženja. To je sastavni deo života. Njih dvojica su pametni i odrasli ljudi i znaju šta je najbolje. Zaista ne bih znala šta da kažem, ako bude tako, onda moram dobro da razmislim jer ne bih da kažem nešto zbog čeka bih se sutra pokajala. Moraš da me razumeš!

Šaban ŠaulićKUDA POPOVIĆ, TAMO I JA

Meni je Saša Popović prijatelj. Gde bude bio on, i ja ću biti uz njega. Diskografsku kuću neću menjati jer sam ekskluzivac „Granda“ i tako će uvek biti. Kao čovek koji proda 15 miliona ploča, poželjan sam u svim emisijama (smeh). I s Pinkom i sa RTS i sa ostalima lepo sarađujem i nastaviću da se pojavljujem svuda.

Ana Bekuta

UZ GRAND SAM, ALI DALEKO JE JESEN

Malopre sam pročitala vest na vašem sajtu. Znam da vi imate dobre i tačne informacije, ali ne znam šta da mislim o ovoj priči. "Grand produkcija" je moja matična kuća i ja sam uz nju, ali daleko je jesen, tačnije 1. septembar. Ima još dosta vremena!

Kemiš i ZoricaNISMO UPOZNATI S DEŠAVANJIMA

Mi smo tek stigli iz Pariza i nismo baš upoznati s dešavanjima. Biće prilike za priču kad se budemo videli. Hvala najlepše.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja