RATOVALI SA KAŠIKOM: Par koji je smršao 89 kilograma!

Pobedili sebe

RATOVALI SA KAŠIKOM: Par koji je smršao 89 kilograma!

Ludi svet -
Pre dijete Amanda (31) je imala 101 kilogram, a Kit (33) 120

Amanda i Kit Flik ceo život muku muče s kilogramima. Najzad su smršali, zajedno blizu 90 kilograma. Amanda (31) je pre dijete imala 101 kilogram, a Kit (33) 120.

Ona nije kuvala, stalno su jeli brzu i hranu po restorani i to u kombinaciji sa dosta alkohola. Tako je ovaj bračni par premašio svako po sto kilograma.

"Dosadilo mi je da bude neaktivna. Takav život je bio bolestan. Samo sam spavala. Jedne nedelje sam se probudila i shvatila koliko traćim svoj život. Bila sam i bolesna, imala sam autoimunu bolest CREST sindrom. Morala sam da uradim nešto sa sobom", ispričala je Amanda.

Početak preokreta bio je kada je počela da trči. Nije bilo lako, ali je ova žena bila uporna. Za pet meseci uspela je da dostigne cilj - da svaki dan trči pet kilometara.

"Držala sam dijetu, vežbala sam i kilogrami su se topili. U oktobru sam išla i na maraton. Potpuno sam se promenila, ne jedem nekvalitetnu hranu, spavam i živim zdravo", otkrila je Amanda.

Njen suprug Kit pratio je suprugu. Kada je uvideo da njena dijeta daje rezulate, nije imao izbora. "Stalno sam bio umoran, mrzovoljan. Promenio sam ishranu i izbacio alkohol i promena je odmah nastupila. Naš život je sada potpuno drugačiji", ispričao je Kit.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track