RAZGOLITILA SE U HUMANITARNE SVRHE: Seka honorar od Plejboja poklanja deci!
Foto: Instagram

Oseća se sigurno

RAZGOLITILA SE U HUMANITARNE SVRHE: Seka honorar od Plejboja poklanja deci!

Stars -
Lepota jedne žene nije samo u njenoj obnaženosti, pa ni mladosti, zato sam ove fotografije uradila sada, kada punim 33 godine i kada sam ostvarena kao supruga i poslovna žena, rekla je foklerka

Seka Aleksić se razgolitila za popularni časopis i još jednom je dokazala da je veliki humanitarac.Folk zvezda, koja će krasiti naslovnicu majskog "Plejboja", odrekla se honorara vrednog nekoliko hiljada evra u korist dece kojima je potrebna novčana pomoć. Naime, ona se dogovorila s čelnicima ovog magazina da novac uplate na račun Humanitarnog fonda Svetlana - Seka Aleksić. Seka nam je rekla da o honoraru ne može da priča za medije jer je to poslovna tajna, ali nam je otkrila zašto je prihvatila da se razgoliti.

"Tek kada sam postala ostvarena žena, odlučila sam da se slikam za Plejboj iako su me do sada zvali nekoliko puta. Lepota jedne žene nije samo u njenoj obnaženosti, pa ni mladosti, zato sam ove fotografije uradila sada, kada punim 33 godine i kada sam ostvarena kao supruga i poslovna žena. Sada se osećam sigurno", rekla je pevačica i požalila se da se posle celodnevnog snimanja u oskudnoj odeći razbolela i da ima povišenu temperaturu.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track