RAZUZDANA STARICA: Princ Čarls traži razvod, Kamila stalno pijana?!
Foto: Beta

Bračni problemi

RAZUZDANA STARICA: Princ Čarls traži razvod, Kamila stalno pijana?!

Pop kultura -
Sin kraljice Elizabete Druge zamera svojoj supruzi što previše pije i što se nedolično ponaša u javnosti, dok Kamila preti da će ih odvesti na prosjački štap ako ne preuzme kraljevski presto

Princ Čarls, sin kraljice Elizabete Druge, svojoj supruzi Kamili zamera što previše pije i misli da izgleda poput razuzdane starice i da nikada takva neće moći da sedne na engleski presto.

Prema navodima časopisa Globe, kraljevski par već duže vreme ima bračnih problema koje više, čini se, ne mogu da isprave, te su odlučili da se razvedu.Pre svega, princ Čarls zamera svojoj supruzi što previše pije i što se nedolično ponaša u javnosti. Sa druge strane, Kamila je ucenjivala Čarlsa da će se rastati od njega i oterati kraljevsku porodicu na prosjački štap ako se ne bude izborio da nasledi svoju majku kraljicu Elizabetu II na kraljevskom prestolu.

Naime, predbračni ugovor navodno joj garantuje vrtoglavih dvestašezdeset miliona evra u slučaju razvoda, a kraljica ne namerava da joj da ni centa, jer smatra da je obrukala kraljesvsku porodicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track