REDITELJ BETMENA I IKSMENA OPTUŽEN: Silovao mladića i terao ga na oral!

Teške optužbe

REDITELJ BETMENA I IKSMENA OPTUŽEN: Silovao mladića i terao ga na oral!

Pop kultura -
Majkl Egan u tužbi tvrdi da ga je Singer prvo oralno zadovoljio, a zatim fizički prislio da isti čin izvede i na njemu i to navodno pod vodom u bazenu

Protiv čuvenog reditelja Brajana Singera (48) na Havajima je podneta optužba za silovanje maloletnog dečaka! Žrtva Majkl Egan (31), tvrdi da ga je Brajan na holivudskim zabavama terao na oralni seks, kao i da ga je opijao i davao mu drogu.

Egan tvrdi da je zlostavljanje počelo kada je imao 14 godina i on od Brajana traži 300.000 dolara odštete zbog "katastrofalnih psiholoških i emotivnih povreda” koje mu je naneo. Njegov advokat Džef Herman tvrdi da će podneti još nekoliko tužbi protiv viđenijih pripadnika filmske industrije."Holivud ima veliki problem sa seksualnom eksplatacijom dece. Ovo je tek prvi od brojnih slučajeva koje ću pokrenuti kako bi se čuo glas žrtava”, rekao je advokat.

Žrtva tvrdi da ga je Brajan namamio na jednu od holivudskih zabava na kojoj se podrazumevao seksualni kontakt između odraslih muškaraca i maloletnika. Majkl kaže da mu je Singer nudio alkohol i ulogu u svom filmu, kao i da mu je rekao da ekipa na zabavi „kontoliše ceo Holivud”.

U tužbi tvrdi da ga je Singer prvo oralno zadovoljio, a zatim fizički prislio da isti čin izvede i na njemu i to navodno pod vodom u bazenu. U tužbi se navodi i da mu je Brajan jednom prilikom dao kokain i da mu je obećao ulogu u jednom od filmova iz serijala "Iksmen".

Reditelj je tužbu nazvao gomilom laži. On tvrdi da nema nikakve veze sa oštećenim, kao i da je optužnica podignuta kako bi se izazvala što veća šteta pred premijeru njegovog novog filma za par nedelja. Brajan je pre nekoliko godina otvoreno priznao da je gej, ali da to ima mali uticaj na njegove filmove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track