REKAO MU DUH DEDE: Dečak (8) se oženio sa babom (61)

Bizarno

REKAO MU DUH DEDE: Dečak (8) se oženio sa babom (61)

Ludi svet -
Saneleu je dobio ime po pokojnom dedi koji se nikada nije oženio sa devojkom u beloj venčanici, pa se javio dečaku i rekao mu da to uradi, a on je izabrao Helen

Dečak Saneleu Masilela, koji ima samo osam godina, iz Zimbabvea oženio se sa vremešnom Helen Šabangu (61), a svadbenom veselju su prisustvovale obe porodice.

Da stvar bude još čudnija, venčanju sa 100 zvanica prisustvovao je i nevestin muž Alfred (65) i njihovo petoro dece. Patricija Masilela (46), dečakova tetka, objasnila je da to njima nije čudno jer su samo uradili ono što je rekao duh mladoženinog dede.

"Saneleu je dobio ime po pokojnom dedi koji se nikada nije oženio sa devojkom u beloj venčanici, pa se javio dečaku i rekao mu da to uradi, a on je izabrao Helen. Njegova porodica je celu situaciju ozbiljno shvatila pa su prošle godine kupili mladu, a nedavno i venčanje jer veruju da tako žele preci", objasnila je tetka.

Za njih je to u stvari kao ritual i veoma su se zabavili.

"Udata sam i ima petoro dece, ali znam da je to ono što su preci žele. Ovo je kao ritual i mi se samo igramo sada", objasnila je nevesta.

I mladoženja je veoma srećan što je ispunio dedinu želju.

"Rekao sam majci da želim da se oženim, izabrao sam Helen jer je stvarno volim i srećan sam što sam se oženio.

Međutim, nastaviću školu, a kada porastem oženiću se sa svojom vršnjakinjom", ispričao je Saneleu.

Alfred, mladin dugogodišnji suprug, uopšte se nije protivio i nije imao nikakvih problema da ispuni ono što su preci želeli i veoma je srećan zbog toga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track