Rodila se magična beba!
Foto: KURIR

Predodređena za velika dela

Rodila se magična beba!

Društvo -
Numerolozi tvrde da je mala Monika, rođena 12.12.2012. godine u 12 sati, došla na ovaj svet s posebnom misijom

BEOGRAD - Ovakvo dete rađa se jednom u hiljadu godina!Jasminka Radulović Perišić (38) srećna je mama koja je rodila svoju prvu bebu 12.12.2012. godine tačno u 12 sati! Ovog posebnog datuma ona je u GAK „Narodni front“ u Beogradu donela na svet zdravu devojčicu Moniku, tešku 3.600 grama. Jasminka se porodila na carski rez, a kako kaže, sve je prošlo u najboljem redu.- Ovo je neverovatan osećaj, potpuno različit od svih u životu. Neizmerno sam srećna, a naročito što je sve prošlo kako treba. U salu sam ušla oko 11.25 sati, a beba se rodila tačno u 12 sati. Čula sam da je taj datum zanimljiv, a naročito mi je drago što astrolozi tvrde da će beba rođena na ovaj dan imati mnogo sreće u životu - kaže srećna mama Jasminka.Da je Monika stvarno specijalna beba, potvrdila nam je i numerolog Nevena Đukić.- Beba koja je rođena na ovaj dan, i to tačno u podne, zaista ima posebne karakteristike. Pre svega, devojčica će biti prelepa i izrazito šarmantna. Imaće natprosečnu inteligenciju i raznorazne talente. Njena velika radoznalost konstantno će joj davati nova saznanja, a duboka intuitivnost vodiće je kroz život. Ovakva deca su rođena s posebnom svrhom i sa zadatkom na višoj instanci. Veoma je važno da joj roditelji pruže mogućnost da razvije svoje talente i da udovolje njenoj radoznalosti - kaže Đukićeva. Ona dodaje i da bi, iako su roditelji odlučili da se devojčica zove Monika, za nju bolje ime bilo Sofija.- Treba da se zove Sofija. To je ime mudrosti, ali ipak, kakvo god ime da joj roditelji daju, ona će ostati posebna i mudra - kaže Nevena.

Jasminka je srećna što je na svet donela posebnu devojčicu
Jasminka je srećna što je na svet donela posebnu devojčicu

Magija boja 1212.12.2012. poseban je dan za numerologe zbog tri dvanaestice koje se pojavljuju u datumu, a posebno jer se juče poslednji put u ovom veku pojavio datum sa tri ista broja.Sam broj 12 je jedinstven, vrlo zanimljiv i koristan broj, tvrde poznavaoci, a još od davnina nazivaju ga magičnim i povezuju s mnogim važnim događajima.

Vantelesna iz prvog putaSpecifično je da je mama Jasminka zatrudnela vantelesnom oplodnjom, posrećilo im se i dobili su dete iz prvog puta.- Dosta sam se brinula u početku zbog vantelesne, ali tokom trudnoće osećala sam se odlično. Sve vreme sam bila pokretna, a i porođaj mi je protekao kako treba - kaže srećna mama za Kurir i dodaje da će već za pet dana biti kod kuće, ali s još jednim članom porodice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track