RODITELJI, OPREZ: Ovo je ulični trkač koji divlja Zemunom!

Pešaci u strahu

RODITELJI, OPREZ: Ovo je ulični trkač koji divlja Zemunom!

Crna Hronika -
Snimak koji je okačen na Jutjub navodno prikazuje jednog od vozača ilegalnih uličnih trka kako jurca ulicama, uz neizbežne bahate komentare, rizikujući da ubije ljude koji mu idu u susret

BEOGRAD - Korisnik Jutjuba koji je potpisan kao Aleksandar Savin postavio je na sajt snimak ilegalnih uličnih trka koje se, navodno, održavaju svakog vikenda u Beogradu na delu novosadskog puta poznatijem kao KNAUF.

Jezivi snimak navodno prikazuje jednog od vozača ilegalnih uličnih trka kako bahato jurca ulicama, uz neizbežne bahate komentare, rizikujući da ubije ljude koji mu idu u susret!

Tokom snimka može se videti veliki broj vozila, skoro 20, koja samo što nisu počela da jure ulicama ugrožavajući sve na svom putu.

Da bezobrazluk bude na vrhuncu, iako je događaj na videu protivzakonit akter nije imao problem da ga postavi na internet i pohvali se svojim ponašanjem.

Iako su ove trke poput ruskog ruleta za građane Srbije koji ne slute da na njih mogu da nalete automobili pri ogromnim brzinama, čini se da policija ne uspeva da stane na put onima koji ne prezaju da ugroze živote nedužnih ljudi zarad ovakvih klipova.

Posebno obratite pažnju na deo snimka od sedmog minuta nadalje.

http://www.youtube.com/watch?v=Wty4CNQz-_4

http://www.youtube.com/watch?v=2j8yjK8sg7U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track