Rolingstonsi prekinuli turneju u Australiji

Posle tragičnog događaja

Rolingstonsi prekinuli turneju u Australiji

Pop kultura -
U saopštenju koje su objavili, članovi legendarnog benda se duboko izvinjavaju i žale što moraju da najave odlaganje ostatka turneje 14 on fire. Stonsi se, istim putem, zahvaljuju fanovima na podršci zbog smrti partnerke Mika Džegera, Lovren Skot

Rolingstonsi su odložili na neodređeno vreme sve zakazane koncerte u Australiji i na Novom Zelandu nakon vesti o smrti američke dizajnerke i dugogodišnje partnerke Mika Džegera, Lovren Skot.

U saopštenju koje su danas objavili, članovi legendarnog benda se "duboko izvinjavaju i žale što moraju da najave odlaganje ostatka turneje 14 ON FIRE". Stonsi se, istim putem, zahvaljuju fanovima "na podršci u ovom teškom trenutku".

Kako prenosi AP, bilo je predviđeno da veterani roka nastupe sutra u Pertu, kao i da tokom naredne dve sedmice održe još nekoliko koncerata, uključujući u Melburnu, Sidneju i Oklendu. Organizatori turneje poručili su svima koji su kupili karte "da ih zadrže do daljnjeg".

Džeger, koji je u međuvremenu otputovao za Njujork, izjavio je da "se bori da shvati" razloge koji su naveli 49-godišnju Skot da sebi oduzme život.

"Nikada je neću zaboraviti", napisao je 70-godišnji pevač ispod crno-bele fotografije svoje partnerke koju je postavio na internet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track