Sunčane skale: Romana pevala bez gaćica!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Estrada okupirala Herceg Novi

Sunčane skale: Romana pevala bez gaćica!

Stars -
Najviše pažnje na večeri povodom dve decenije festivala izazvala je Panićeva, koja je pokazala međunožje u haljini koju je nosila i 2004.
1 / 5 Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Brojni pevači okupirali su Herceg Novi, gde se u sredu i četvrtak slavilo 20 godina postojanja muzičkog festivala Sunčane skale.Prve večeri, kad su se takmičile nove zvezde, pobedio je Makedonac Dimitar Andonovski, dok je druge večeri organizovan revijalni deo, na kojem su se pojavila velika muzička imena s prostora bivše Jugoslavije. Najviše pažnje izazvala je Romana Panić, koja je nastupala u haljini koju je već nosila 2004. godine, kad je trijumfovala na ovoj manifestaciji. Ispod kreacije Zvonka Markovića pevačica nije imala baš ništa. Ni brus ni gaćice. Ona je u nekoliko navrata pokušavala da obuzda haljinu s dubokim izrezom, ali se i pored toga videlo da nema veš. A da ima šta da se vidi, ima. Panićeva je, osim međunožja i poprsja, pokazala i guzu, što je ovoga puta bacilo u drugi plan njen do sada glavni adut - duge noge.

Narandžina koraIVANA BANFIĆ POKAZALA CELULITIvana Banfić u ljubičastoj kratkoj haljini pokazala je ono čega se svaka žena plaši. Dok je sedela, na njenim nogama jasno se video celulit. S obzirom na to da je njena linija uvek bila savršena, moglo se čuti da pevačica ovaj ispad pred predstavnicima medija sebi nije smela da dozvoli, te da je dosad trebalo da sredi celulit, ili pak da ga sakrije drugom odevnom kombinacijom.

ObezbeđenjeJOVANU I ŽELJKA ČUVALA DVA TELOHRANITELJAOsim što je Željko Joksimović od organizatora festivala tražio da njemu i supruzi Jovani Janković obezbede smeštaj u najluksuznijem hotelu u Herceg Novom, u kojem su bili odvojeni od kolega, pevač je imao i dodatne prohteve. Njih su na festivalu pratila dva radnika obezbeđenja, koja su vodila računa o tome ko im prilazi u bekstejdžu. Čim je Joksimović završio nastup, telohranitelji su supružnike ispratili do hotela.

Lepeza kao spasJELENA RASHLAĐIVALA ŽIKU I MIKIJAVetar koji je duvao na Kanli kuli nije bio dovoljno jak da rashladi Jelenu Galonić i njenog muža Zorana Živanović Žiku iz grupe Zana. Pevačica se toliko zagrejala na sceni da joj je u bekstejdžu bila potrebna lepeza, kojom je rashladila prvo sebe, zatim supruga, a onda i kolegu Mikija Perića.

Lep prizor... Bojanova poruka
Lep prizor... Bojanova poruka

Golotinja BOKIJU IZ AMADEUSA STIZALE SEKSI FOTKEKlavijaturisti Amadeus benda Bojanu Stanimiroviću usijao se mobilni telefon od seksi fotografija koje su slale devojke. Naš fotograf uspeo je da uhvati momenat kad je Bokiju stigla fotka od jedne devojke koja mu je poslala svoju savršeno izvajanu zadnjicu. Iako je pokušavao da sakrije poruke, to mu ovoga puta nije pošlo za rukom.

PuderNAŠMINKANI GEORGIEVDok je u društvu rođenog brata i njegove dece čekao svoj red da nastupi, Vladi Georgievu iznenada je prišla šminkerka i uhvatila ga pod svoje. Iako je rekla da će samo malo da mu stavi puder, to njeno malo baš se odužilo. Nakon nekoliko minuta, Georgijev je postao nervozan, ali je i dalje stajao pred šminkerkom. Kad mu je već prekipelo, Barba je kulturno zaustavio devojku i zamolio je da skrati šminkeraj jer ne želi da bude metroseksualac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track