Rus silovao Srpkinju, a crnogorski policajci štite silovatelja

Silovanje

Rus silovao Srpkinju, a crnogorski policajci štite silovatelja

Crna Hronika -
Ona je kazala da ju je, uz pretnju vatrenim oružjem, silovao ruski državljanin E.B. koji je jedan od suvlasnika kazina u hotelu "Avala".

PODGORICA - Državljanka Srbije R.R. (32) iz Aranđelovca optužila je budvansku policiju da nije želela da primi njenu prijavu silovanja, već su joj savetovali da to ne radi i sve zaboravi.

Ona je listu "Dan" kazala da ju je, uz pretnju vatrenim oružjem, silovao ruski državljanin E.B. koji je jedan od suvlasnika kazina u hotelu "Avala".

R.R. je navela da su joj inspektori, kada je došla u budvansku policiju da prijavi silovanje, sugerisali da to ne radi. Ona je rekla da je tek iz trećeg pokušaja uspela da prijavi silovanje, jer, kako tvrdi, inspektori prethodno nisu želeli da prime prijavu i savetovali su joj da odustane.

"Zbog takvog stava policije, sumnjam da će čitav slučaj biti zataškan, jer je u pitanju osoba koja je dobro poznata budvanskoj policiji i koja ima poseban tretman", kazala je R.R.

Ona je navela da je radila kao recepcionerka u hotelu "Avala", gde je dobila otkaz nakon što je policiji prijavila silovanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track