RUSKI AMBASADOR: Ma nećemo osvajati Bugarsku i Kaliforniju, samo smo se šalili...
Foto: Printscreen

Gde su mladi...

RUSKI AMBASADOR: Ma nećemo osvajati Bugarsku i Kaliforniju, samo smo se šalili...

Planeta -
Ruski ambasador Igor Čubarov, čiji je razgovor s kolegom Sergejem Barevim o novim osvajanjuima Evrope i Amerike postao hit na Jutjubu, objašnjava bugarskom novinaru da su se samo šalili

MOSKVA - Igor Čubarov, jedan od dvojice ruskih ambasadora čiji je telefonski razgovor o ruskom osvajanju sveta postao hit na Jutjubu, kazao je bugarskom novinaru Momčilu Indžovu da razgovor verodostojan, ali da je očigledno bio "apsolutno neozbiljan", prenosi Komsomoljskaja pravda.

"Samo sam se nasmejao na situaciju", kazao je ruski ambasador u Eritreji Čubarov i dodao da taj telefonski razgovor sa Sergejem Baharevim, ruskim ambasadorom u Zimbabveu i Malaviju, ne treba politizirati i uzimati za ozbiljno.

http://www.youtube.com/watch?v=03mu8L7CR6w

Razgovor je 30 marta stavljen na Jutjub i potukao je rekorde u broju pregleda. Čubarov i Baharev su se šalili kako Rusija neće stati na Krimu, nego će preći i na Kataloniju, Veneciju, Škotsku i Aljasku.

Na konstataciju Čubarova da treba uzeti Rumuniju i Bugarsku, pa Letoniju, Estoniju i druge Evropljane, Baharev je odgovorio da je bolje da rade na napuštenim oblastima, kao što su Kalifornija i Majami, gde je "već 95 posto stanovništva naše".

http://www.youtube.com/watch?v=dex3qr74NP4

Iz Ministarstva inostranih poslova Rusije saopštili su da je objavljivanje tog telefonskog razgovora između dve ruske ambasade - nepristojan i ciničan nespretni pokušaj da se skrene pažna s nedavno objavljenih skandaloznih izjava zapadnih diplomata u Ukrajini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja