RUSKI AMBASADORI: Nećemo stati kod Krima, uzećemo i Majami, tamo je 95 odsto Rusa!
Foto: Printscreen

Hit na Jutjubu

RUSKI AMBASADORI: Nećemo stati kod Krima, uzećemo i Majami, tamo je 95 odsto Rusa!

Planeta -
Ambasadori Rusije Igor Čubarov i Sergej Bakarev siti se ismejali Bugarskoj i Rumuniji, koje nisu zanimljive Rusiji, i najavile pohod na London, Kaliforniju i Majami

Britanski Gardijan objavio je na svom sajtu audio snimak privatnog telefonskog razgovora ruskih ambasadora u Eritreji Igora Čubarova i Zimbabveu i Malaviju Sergeja Bakareva tokom kojeg su se njih dvojica slatko ismejali strahovanju Zapada od ruskih osvajačkih pohoda.

Razgovor počinje kurtoazno - Čubarov čestita Bakarevu što je Zimbabve, uz Sudan, prva afrička zemlja koja je "ispravno shvatila situaciju s Ukrajinom" i dala podršku Rusiji. "Moji su uzdržani, mada kažu da su srcem uz nas", počeo je da se šali Čubarov i kroz smeh dodao: "Nema veze, priznaće kad dođe do Južne Osetije i Abhazije".

http://www.youtube.com/watch?v=dex3qr74NP4

Tu je i Bakarev počeo da se smeje, pa je Čubarov u istom tonu nastavio: "Sad mi je zadatak lak. Ponavljam onima u EU: momci, Krim smo uzeli, ali to nije kraj (smeh). Uzećemo vam Kataloniju, Zimbabve, pa Škotsu i Aljasku. I onda ćemo se smiriti." Tu se obojica već valjaju od smeha.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Smirićemo se u prvoj fazi", nastavlja Bakarev, a Čubarev mu odobrava i najavljuje Letoniju, Estoniju, Bugarsku i Rumuniju.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Ne, njih nećemo. Bolje da čvaknemo Kalifornilend, Majamilend, takve "nenaseljene" regione", smeje se Baharev. "U pravu si", slaže se Bakarev kroz smeh, "u Majamilendu naši građani ionako čine 95 posto stanovništva. Imamo pravo da održimo referendum."

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Ovde već jedva govore od smeha, pogotovo kad "zaključe" da je bolje da Rumune i Bugare ostave u EU sa ostalim baltičkim g... "Usput, pričao sam nedavno s jednim evropskim parlamentarcem o svemu i svačemu, a on mi reče - slušaj, uzmite vi nazad Rumuniju i Bugarsku", nastavlja da se smeje Čubarov. "Kazao sam mu - ne, ne dolazi u obzir, ljudi, ništa od tog posla." "Jeste, uživajte sa svima njma", dodaje kroz smeh Bakarev.

Pošto su se slatko ismejali, ambasadori su se lepo pozdravili i završili razgovor. Gardijan nije saopštio ko je snimao razgovor ambasadora i kako su došli do tog snimka - ako je on verodostojan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track