S ROĐENDANA U SMRT: Slavljenica sa sestrom poginula u audiju
Foto: Bogdan Vranješević

Strašna tragedija u Kragujevcu

S ROĐENDANA U SMRT: Slavljenica sa sestrom poginula u audiju

Crna Hronika -
Poginule su slavljenica Marijana V. (23), koja je bila za volanom, njena sestra od tetke Dragana P. (19), a na lečenju su zadržane Nevena U. (22) i Jovana P. (20), kod kojih su konstatovane teške, kao i Tatjana P. (20) sa lakim telesnim povredama

KRAGUJEVAC - Stravično!

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros u zoru, oko 3.30 časova, dogodila u ulici Kneza Mihaila u Kragujevcu, poginule su dve devojke, a još četiri su povređene, od kojih dve teško!

Poginule su slavljenica Marijana V. (23), koja je bila za volanom, njena sestra od tetke Dragana P. (19), dok su povređene još tri devojke koje su zajedno sa njima bile u automobilu marke "audi 80". Na lečenju su zadržane Nevena U. (22) i Jovana P. (20), kod kojih su konstatovane teške, kao i Tatjana P. (20) sa lakim telesnim povredama.

Prema prvim informacijama, do udesa je došlo posle kontakta dva vozila koja su se kretala u istom smeru, od kojih je automobil u kojima su bile devojke koje su se vraćale sa proslave rođendana jedne od njih, izleteo sa kolovoza...

Nesreća se desila kada je Ivica K. (30) iz Kragujevca, vozilom "fijat marea", kojim se kretao desnom saobraćajnom trakom prema petlji "Zvezda" naglo skrenuo u levu stranu i udario u automobil Marijane V. koji se kretao u istom smeru. Nakon kontakta "audi 80" je udario u betonski branik na razdelnom ostrvu, nastavio kretanje i levom bočnom stranom naleteo na metalni stub ulične rasvete, navela je policija.

Dragana P. (19) je poginula na mestu udesa, dok je Marijana V. nakon pola sata podlegla povredama u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Kako Kurir nezvanično saznaje, jedna od njih je upravo devojka koja je slavila rođendan! Ostale četiri povređene devojke su ekipe Hitne pomoći prevezle u Urgentni centar Kliničkog centra Kragujevac i, kako saznajemo, lekari se bore za život jedne od njih.

Kako Kurir nezvanično saznaje, poginula slavljenica je ćerka kragujevačkog policajca, a druga devojka koja je izgubila život njena je sestra od tetke.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kragujevcu. Ivici K. je određeno zadržavanje do 48 sati. On će u nedelju, uz krivičnu prijavu, biti sproveden istražnom sudiji u Kragujevcu.

(B. V.)

http://www.youtube.com/watch?v=goCShR3YbyA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track