ŠABAC: Radnik EDB osumnjičen za prevaru od tri miliona dinara!
Foto: KURIR

Nezakonita isplata

ŠABAC: Radnik EDB osumnjičen za prevaru od tri miliona dinara!

Crna Hronika -
Osumnjičeni N.E. se tereti da je u dužem periodu sačinjavao lažne tabele o izvršenom očitavanju električnih brojila u koje je unosio uvećane podatke o broju očitanih čitačkih knjiga i o broju očitanih potrošača

ŠABAC - Pripadnici šabačke kriminalističke policije podneće krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u tom gradu protiv N.E. iz Šapca zbog sumnje da je izvršio krivično delo prevare u službi.

Osumnjičeni N.E. je kao radnik "Elekrodistribucije" DOO Kraljevo-ogranak "ED" Šabac, tokom dužeg perioda sačinjavao lažne tabele o izvršenom očitavanju električnih brojila u koje je unosio uvećane podatke o broju očitanih čitačkih knjiga i o broju očitanih potrošača.

"Time je na osnovu lažnih podataka "Elekrodistribucija" DOO Kraljevo-ogranak "ED" Šabac dovedena u zabludu pa je izvršila nezakonitu isplatu Omladinskoj zadruzi u iznosu većem od tri miliona dinara, pri čemu je taj iznos uvećan za obračunat porez na lična primanja zadrugara, doprinose za socijalno osiguranje, članski doprinos kao i PDV", piše u saopštenju šabačke policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track