Šaban Šaulić kritično: Hitno mora na operaciju trbušne aorte!

Opasno

Šaban Šaulić kritično: Hitno mora na operaciju trbušne aorte!

Stars -
Supruga Gordana kaže da je Šaban primljen zbog problema s venama, a kako mediji prenose u pitanju je trbušna aorta koja može izazvati velike komplikacije sa smrtnim ishodom

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić u kritičnom je stanju i za nekoliko dana moraće na operaciju zbog zapušenja trbušne aorte.

Pevač je u bolnicu primljen pre nekoliko dana i svojom voljom ju je napustio zbog zakazanog nastupa. Lekari se nadaju da će Šaban shvatiti ozbiljnost situacije i vratiti se nazad u Institut za kardiovaskualrne bolesti.

Supruga Gordana kaže da je Šaban primljen zbog problema s venama, a kako mediji prenose u pitanju je trbušna aorta koja može izazvati velike komplikacije sa smrtnim ishodom.

"Njegovo zdravstveno stanje uopšte nije bezazleno. Šaban je pregledan, urađene su sve analize i biće operisan za nekoliko dana. Pevač je samovoljno napustio bolnicu, kako bi održao unapred zakazan nastup. Potrebna mu je hitna operacija", kaže izvor iz bolnice.

Ipak, supruga Gordana još uvek tvrdi da je u pitanju problem sa venama na nozi, što ne čudi, budući da je Šaban pušač i mnogo putuje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track