SAČEKUŠA U JAGODINI: Teško ranjeni Ramić stabilno, biće premešten u Kragujevac!

Pokušaj ubistva

SAČEKUŠA U JAGODINI: Teško ranjeni Ramić stabilno, biće premešten u Kragujevac!

Crna Hronika -
Ramić je ranjen u grudi iz vatrenog oružja, a njegov zdravstveno stanje je stabilno i on će biti poslat na dalje lečenje u Klinički centar u Kragujevcu

JAGODINA - Zdravstveno stanje Dragana Ramića (47) iz Ćuprije, na koga je danas pucano iz automobila u pokretu, stabilno je, ali će on biti poslat na dalje lečenje u Klinički centar u Kragujevcu, potvrđeno je u ćuprijskoj bolnici.

Ramić je ranjen u grudi iz vatrenog oružja. Delo je kvalifikovano kao pokušaj ubistva.

Kako je ranije danas potvrđeno u policiji, jedna osoba je oko 11.30 ranjena iz vatrenog oružja na regionalnom putu Jagodina Ćuprija kod Gilja, kada je iz jednog vozila pucano na drugo.

Ramić je sa sinovima Ivanom i Zoranom i jos nekoliko osoba, u novembru 2010. godine uhapšen zbog iznuda, pranja novca i trgovina ljudima. Kako je tada saopštila policija, oni su od 2008. godine izvršili više iznuda novca od oštećenih na ime nepostojećeg duga i zelenaške kamate.

Draganov sin Ivan ubijen je u julu 2013. godine ispred kafane kod Ćuprije, a jedan od sinova Zdravko osuđen je na 15 godina zatvora zbog ubistva vlasnika menjačnice u Kragujevcu 2008. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track