SAČEKUŠA ZA ZELENAŠA: Napadači ispalili ceo šaržer na Ramića!
Foto: Kurir štampano

Pucnjava usred dana

SAČEKUŠA ZA ZELENAŠA: Napadači ispalili ceo šaržer na Ramića!

Crna Hronika -
Nepoznate osobe pucale su iz kola u pokretu u Dragana Ramića iz Jagodine

JAGODINA - Osveta!Nepoznate osobe pucale su juče, malo posle podneva, iz vozila u pokretu u automobil u kojem su bili Dragan Ramić i njegova supruga.

Ramić, koji je odranije poznat policiji, ranjen je, a napadači koji su ispalili hice iz automatske puške uspeli su da pobegnu.Hapšen zbog iznuda- Na putu između Majura i Gilja kod Jagodine iz vozila u pokretu napadači su ispalili ceo šaržer i prava je sreća što niko nije nastradao. Ramić je ranjen, ali je van životne opasnosti - kaže izvor iz istrage.Prema nezvaničnim informacijama, protiv Ramića se vodi postupak za iznudu, a sumnja se i da se bavi davanjem novca na kamatu.Tokom 2010. on je bio hapšen kao pripadnik šesnaestočlane kriminalne grupe koja se bavila iznudama, pranjem novca i trgovinom ljudima.

Na teret im je tada stavljeno da su stekli protivpravnu imovinsku korist veću od 16 miliona dinara i oko 500.000 evra u nepokretnostima. Prilikom njihovog hapšenja policija je zaplenila 12 vozila marke „mercedes“ i BMW, a kod osumnjičenih je pronađeno oko 30.000 evra i kilogram zlatnog nakita. Sin mu ubijenPored Ramića, u istoj akciji su uhapšeni i njegovi sinovi, Ivan Ramić i mlađi Zdravko. Ivan Ramić ubijen je prošle godine ispred kafane „Koliba“ u blizini Ćuprije. Kao mogući motiv zločina tada se pominjala osveta, odnosno to što je Zdravko Ramić godinu dana ranije zbog ubistva Radmila Tošića, vlasnika menjačnice u Kragujevcu, osuđen na 15 godina. (J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track