SAHRANJENE ČETIRI ŽRTVE UDESA: Kristijan poslednji put poljubio majku
Foto: Aleksandar Jovanović

Tuga kod Šapca

SAHRANJENE ČETIRI ŽRTVE UDESA: Kristijan poslednji put poljubio majku

Crna Hronika -
Šestogodišnji dečak tražio da još samo jednom vidi majku Amandu Marković (28). Na večni počinak ispraćeni i Saša Jovanović (29), Mileta Marković (20) i Saša Mršić (22)

ŠABAC - Nezapamćena tragedija.Sine moj, zašto si zaspao? Kumovi, što i vi? Joj, Saša, lepoto majkina, kako da živim bez tebe!Lelek nad kovčegomOvako je juče nad sandukom Saše Jovanovića (29) neutešno kukala njegova majka Slavka.

Saša i još troje njegovih prijatelja poginuli su u ponedeljak u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u selu Tabanoviću kod Šapca. Na groblju u Mačvanskom Pričinoviću juče su sahranjeni i Sašin kum Mileta Marković (20) i Miletina snaja Amanda Marković (28), koja je bila u osmom mesecu trudnoće, dok je četvrta žrtva saobraćajke Saša Mršić (22) sahranjen na groblju u selu Mišar.- Mileta je pre Uskrsa došao iz Beča, gde se bio skućio. Konačno je pre godinu dana dobio boravišne papire, kupio je i stan, dobio sina, krenuo napred... - kroz suze priča Vasa Joksimović, Miletin stric.On dodaje da Miletin rođeni brat Danijel, koji je u nesreći teško povređen, još ne zna za smrt brata, žene Amande i nerođene ćerke.- Danijel je u nedelju na Fejsbuku napisao da je najsrećniji čovek na svetu, jer je postao stric. Sudbina je htela da se sreća za tren oka pretvori u tugu. Svi smo se spremali da slavimo rođenje deteta, a sada ih sahranjujemo - priča Vasa.U tom momentu, dok su uz zvuke posmrtnog marša i lelek rođaci iz kuće iznosili Amandin i Miletin kovčeg, Amandin šestogodišnji sin Kristijan počeo je da rida i da se tiska uz rođake!Dečaku je najteže- Njemu je najteže... Tražio je da se oprosti od majke i dozvolili smo mu da je poslednji put vidi i poljubi - kazao je Vasa drhtavim glasom.Nakon Amandinog i Miletinog opela nepregledna kolona njihovih rođaka i prijatelja uputila se ka kući Saše Jovanovića, odakle su zajedno s njegovom rodbinom krenuli put groblja.

Poslednje zbogom... Mileta i Amanda sahranjeni su jedno pored drugog
Poslednje zbogom... Mileta i Amanda sahranjeni su jedno pored drugog

TugaNA LEKOVINARođaci Jovanovića kažu da su Sašina majka Slavka i sestra Stana van sebe.- One su od ponedeljka na lekovima! Slomile su se skroz, pogotovo što su na isti način pre osam godina ostale i bez Sašinog oca Slavka. I Miletina žena Slavica, koja je još u porodilištu, takođe je na lekovima - kažu rođaci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja