Praznik za oči

SALON U ŽENEVI: Muškarci dolaze njih da vide

Auto

Autor:

Među posetiocima sajma uvek ima i onih koje mašine ne zanimaju već samo lepotice koje ih reklamiraju

ŽENEVA  - Prestižni Salon automobila u Ženevi i ove godine je pored lepotana na četiri točka okupio i na desetine lepotica koje će ih prodati očas posla.

Kao i svake godine, reka ljudi dođe da vidi najnovije modele automobila, ali među njima ima i onih koje mašine ne zanimaju već samo lepotice koje ih reklamiraju.

Sve u svemu, izgleda da će ovog puta  i jedni i drugi imati razloga da posete ženevski salon.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (2)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • NAIVKO

  NAIVKO

  Davnih proslih godina kao srednjoskolac odem na Sajam automobila u Beogradu, vidim kod FIAT-ovog standa stoji auto veliki k'o ladja, sjajan, velelepan, za tadasnje direktore sto bi se reklo, a lepotica pored njega pozira, brineta lepaaaa kao boginja, vitka, visoka, da covek zanemi kad je pogleda... Ipak, odvazim se nekako, pridjem i pitam: ''Kol'k ... više o kosta ?'', a ona odgovori ljubazno slatkim glasicem: ''200.000...'' (tadasnjih davnih SFRJ dinara, moja nap.). Odmah potom uzvratim k'o iz topa: ''Aaaa kol'ko kosta auto ?''. Lepotica ce ljutito: ''Auuuuf, ala ti je foraaa...'', :) Znam da i nije bila neka fora, ali me i dan danas nasmeje i oraspolozi !!!

  3 Odgovori 

Poslednji komentar

 • cyman

  cyman

  Pa sve su smesne za nase devojke. Pogotovu ona sto stoji ispred fice. Nogice joj ko da ceo zivot pere flase njima, a iznad struka naslagala talase masnoce pa izgleda k'o miselinko. Ne bi mi ni na blagajni bila.

  -1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Čim udariš sirotinju po džepu, to se smatra liberalizmom. Čudno je koliko se kod nas obožava lažni liberalizam Vesna Pešić
Prati Kurir na Facebooku!