SALVETA PRIMLJENA U BOLNICU: Odlično se osećam, jedva čekam da se porodim!

Srećna što će postati majka

SALVETA PRIMLJENA U BOLNICU: Odlično se osećam, jedva čekam da se porodim!

Stars -
Morali su da me smeste u bolnicu, jer sam jedino tako mogla da prestanem da radim. Jedva čekam da se porodim i da uživam u majčinstvu. Mnogo sam srećna, rekla je glumica

Glumica Ljiljana Jakšić, najpoznatija kao Salveta, morala da ode u porodilište i tamo sačeka termin za porođaj, koji je predviđen za nekoliko dana .

Glumica se nalazi u bolnici Narodni front i kaže da se oseća odlično. "U bolnici sam jer je reč o visokorizičnoj trudnoći i treba da uradim neke nalaze. Sve je u najboljem redu i ja se odlično osećam. Prvi put sam uopšte u bolnici, pa se osećam malo neobično", rekla je Ljiljana i dodala da je probala da se buni.

"Morali su da me smeste u bolnicu, jer sam jedino tako mogla da prestanem da radim. Jedva čekam da se porodim i da uživam u majčinstvu. Mnogo sam srećna", rekla je Salveta za portal Kurira.

Termin za porođaj još uvek nije zakazan.

Poznata glumica, poznata Salveta u "Kursadžijama", ostala je u drugom stanju u 52. godini, što je prilično iznenadilo domaću javnost. Ona je trenutno u devetom mesecu trudnoće, veoma je srećna i kaže da je oduvek verovala da će nekada postati majka.

Kako je istakla, ona će uskoro postati samohrana majka. "Partner je odustao onog trenutka kada je shvatio da se to ostvarilo, odnosno da se dešava. Od tada je svako pošao svojim putem. Na roditeljstvo ne treba nikoga prisiljavati, ne optužujem ga, ali ga ne razumem", rekla je Ljiljana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track