Sandra Afrika se baškarila u Šarićevoj vili

U ekranizaciju numere pevačica uložila 20.000 evra

Sandra Afrika se baškarila u Šarićevoj vili

Stars -
Uživala je u luksuzu u Zagrebu, gde je imala na raspolaganju skupa kola i bazene kako bi s Kostijem snimila spot za pesmu „Baj, baj“
1 / 3

Ima se, može se...Sandra Afrika snimila je spot vredan 20.000 evra u Šarićevoj vili! Široko! Skupoceni automobili, bazeni i velelepna građevina kakve nema ni u Holivudu... Sve to je početkom nedelje bilo na raspolaganju mladoj pevačici. Na njenu žalost, sve navedeno koristila je samo za potrebe snimanja spota za numeru „Baj, baj“, koju je uradila sa čuvenim hitmejkerom Kostijem.

Baš kao što smo navikli od Afrike, scene obiluju seksepilom, a osim njene gole guze i bujnog poprsja u atraktivnim kostimima, ono o čemu se šuška ovih dana je činjenica da je spot sniman u Šarićevoj vili u Zagrebu! Da ne bi pevačicu zbog tračeva privodili na informativni razgovor, reći ćemo da nije u pitanju Darko Šarić, već njegov prezimenjak, koji spada među najuspešnije biznismene u Hrvatskoj.

- Na snimanju je bilo veoma naporno, ali sve što radim za moju publiku nije mi teško. Uživala sam jer sam sve vreme mislila o tome kako će se njima dopasti pesma i spot s Kostijem. Jedva čekam reakcije! - rekla nam je Sandra, koja je očigledno rešila da ovo proleće bude u znaku njenih dueta.

Za samo dva meseca snimila je tri duetske numere. Nakon pesama „Oči plave“ sa Sašom Kaporom i „300 čuda“ sa Markom Vanillom, nije prošlo ni deset dana, a ona je već otpevala „Baj baj“ s Kostijem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track