SAOBRAĆAJKA U VALJEVU: Suvozač (81) poginuo u sudaru juga i golfa!
Foto: Nemanja Pančić

Vozač golfa vozio bez vozačke dozvole

SAOBRAĆAJKA U VALJEVU: Suvozač (81) poginuo u sudaru juga i golfa!

Crna Hronika -
Neseća se dogodila kada je vozač "zastave jugo" M.Č. (39) udarila u folksvagen golf 2, kojim je upravljao D.T. (19), a njen suvozač M.D. (81) iz Valjeva poginuo je u ovoj saobraćajci

VALJEVO - Jedna osoba izgubila je život u saobraćajnoj nesreći u mestu Dupljaj kod Valjeva, kad je "zastava jugo" prešla u suprotnu traku i udarila u "folksvagen golf 2".

U nesreći koja se dogodila juče, vozač "zastave jugo" M.Č. (39) udarila je u putničko motorno vozilo "folksvagen golf 2", kojim je upravljao D.T. (19), a njen suvozač M.D. (81) iz Valjeva izgubio je život na mestu nesreće.

"D. T. iz Valjeva je upravljao vozilom bez posedovanja vozačke dozvole, kao i za vreme trajanja zaštitne mere zabrane upravljanja motornim vozilom", saopštila je Policijska uprava u Valjevu .

Uprava je navela da su njeni službenici od početka godine Prekršajnom sudu podneli 83 prijave zbog prekršaja upravljanja vozilom za vreme trajanja zaštitne mere zabrana upravljanja motornim vozilom, a zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili odbijanja alko - testa zadržano je 165 lica.

Policija je apelovala na vozače dvotočkaša da poštuju pravila saobraćaja, podsećajući da su se u poslednjih sedam dana na području Valjeva dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su učestvovali dvotočkaši, kada su vozači teško povređeni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track