SARA I IVAN U TAJNOJ VEZI: Marinković proverava poruke u Sarinom telefonu!

Bivši muž Goce Tržan ljubomoran

SARA I IVAN U TAJNOJ VEZI: Marinković proverava poruke u Sarinom telefonu!

Stars -
Bivši farmeri su sve vreme zajedno sedeli, šaputali, a Marinković je u jednom trenutku uzeo Sarin telefon i pregledao joj poruke
Sara Trajanović, otkad je raskinula sa Andrijom Akijem Markovićem, tvrdi da se ne viđa i ne čuje sa Ivanom Marinkovićem, ali je sama sebe demantovala kada se u četvrtak uveče zajedno sa bivšim mužem Goce Tržan pojavila na proslavi rođendana biznismena Nebojše Bojovića!
Njih dvoje su sve vreme zajedno sedeli, šaputali, a Marinković je u jednom trenutku uzeo Sarin telefon i pregledao joj poruke, što potkrepljuje časršijske priče da su u tajnoj vezi, iako oni tvrde da su samo prijatelji!
"Ivan i Sara su zajedno došli na kao gosti na rođendanskoj proslavi Nebojše Bojovića. Sve vreme su bili veseli, a društvo su im pravili bivši cimeri sa farme Suzana Perović i Lepi Mića. Njih dvoje su sedeli jedno pored drugog i non-stop su šaputali i smejali se. Delovali su kao zaljubljen par, ali se nisu nijednom poljubili, trudeći se da sakriju da postoji nešto između njih. U jednom trenutku, Sara je uzela svoj telefon, a Ivan joj ga je oteo iz ruke i počeo da čita njene poruke i pregleda slike! Mislim da je to dovoljan dokaz da između njih ima nešto više od prijateljstva. Dok je pevač Nemanja Staletović pevao numeru „Alkohola poplava“, Ivan je rekao Sari: „Ovo je pesma za mene!", ispričao je za izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track