Sara: Moje i Ivanove emocije su probuđene jače nego ikad!
Foto: Kurir štampano

Izabrala bivšeg muža Goce Tržan

Sara: Moje i Ivanove emocije su probuđene jače nego ikad!

Stars -
Trajanovićeva na Fejsbuku priznala da je u ljubavi s Marinkovićem, što su po izlasku iz „Farme“ jedno vreme skrivali od javnosti
1 / 4 Foto: Kurir štampano

Još samo da je prstenuje.Sara Trajanović rešila je da otvori dušu i prizna da je u vezi sa Ivanom Marinkovićem i da njihova ljubav nikad nije bila jača! Nakon bliskosti s bivšim mužem Goce Tržan na Farmi, manekenka je ipak ušla u vezu sa Akijem Markovićem. S pevačem je raskinula ubrzo po izlasku iz rijalitija, a onda je shvatila da joj je period razdvojenosti od Ivana teško pao, pa mu se vratila. Svoju obnovljenu romansu krili su od javnosti, a u isto vreme ona je počela da flertuje s bratom Cece Ražnatović Milanom Marinkovićem, o čemu je Kurir već pisao.Sad je odlučila da definitivno izađe iz te četvorke i napokon je odabrala. Pobednik je Marinković! Ali Ivan!Falili smo jedno drugome- Nakon toliko varnica i emocija koje su se dešavale na Farmi, zajedničkih trenutaka i prelepih uspomena, period tokom kojeg se Ivan i ja nismo čuli niti videli bio je neobjašnjivo neprijatan za oboje. Falilo nam je nešto najlepše što smo stekli na Farmi - naš odnos i druženje - napisala je Sara na Fejsbuku i dodala:Ljubav na ispitu- Nakon ponovnog kontakta, uspostavljenog posle Farme na gostovanjima i žurkama, evociranja uspomena i međusobne blizine, nismo uspeli da zanemarimo emocije koje su i dalje tu, probuđene jače nego ikad... Nažalost, naša ljubav stavlja se ponovo na test zbog mog odlaska u Istanbul, ali ipak čvrsto verujem da će je ipak samo ojačati.Zaljubljeni par snimila je i ekipa emisije „Paparaco lov“, a na snimku se jasno vidi kako se Sara i Ivan ljube u njegovom automobilu.

Zvezdana Milovanović

Uhvaćeni... „Paparaco lov“ snimio kako Sara ulazi u Ivanov auto
Uhvaćeni... „Paparaco lov“ snimio kako Sara ulazi u Ivanov auto

Kurir 29.1... Prvi smo pisali o ljubavi bivših farmera
Kurir 29.1... Prvi smo pisali o ljubavi bivših farmera

Suzana PerovićBIĆU VAM KUMAJedna od prvih koja je prokomentarisala Sarin status na Fejsbuku bila je njihova cimerka s Farme Suzana Perović:- Ovo sam čekala četiri meseca, sto puta sam mogla da poginem, ali dočekala sam... Sve prepreke i zavere, pobedila je ljubav, a ja ću je začiniti kumstvom... Bebe, vooooolimmm vassss.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja