SARA OTPUTOVALA U TURSKU: Lena me je molila da ostanem, mnogo sam je zavolela!
Foto: Aleksandar Jovanović

Nedostajaće joj Ivan i njegova ćerka

SARA OTPUTOVALA U TURSKU: Lena me je molila da ostanem, mnogo sam je zavolela!

Stars -
Lena je sve vreme vikala: "Baci kartu, baci kartu", baš je bila tužna što idem i jedva smo se razdvojile. Ona je zaista jedno divno, inteligentno i pametno dete, i mnogo sam je zavolela, rekla je Sara pred polazak

Iako su pre samo nekoliko dana obelodanili da su u ljubavnoj vezi, Ivan Marinković i Sara Trajanović su morali da se razdvoje na dva meseca, jer je manekenka zbog poslavnih obaveza otputovala u Istanbul.

Njih dvoje će ubuduće svoju vezu održavati isključivo preko društvenih mreža, a kako Sara kaže, Ivanova ćerka Lena joj nije dala da otputuje i tražila joj je da baci kartu.

"Lena je sve vreme vikala: "Baci kartu, baci kartu", baš je bila tužna što idem i jedva smo se razdvojile. Ona je zaista jedno divno, inteligentno i pametno dete, i mnogo sam je zavolela. Pošto ona i Ivan idu na rođendan kod ćerke moje drugarice u jednu igraonicu, bila je jako tužna što ne idem sa njima. Onda sam joj obećala da ćemo se čuti preko "skajpa" i da će mi ispričati kako je bilo. Samo Ivan mora da ode i kupi kameru", izjavila je Sara pre poletanja aviona za Istanbul i dodala da će joj Ivan mnogo nedostajati.

"Naravno da će mi Ivan mnogo nedostajati, ali i to vreme će brzo proći. Ja sam već navikla na takve situacije, jer sam imala prilike da se nađem u istim, ali on nije. Sve će biti u najboljem redu, svakodnevno ćemo se čuti i dopisivati. Ne znam da li ću imati prostora da se vidim sa njim ako đođe, jer su nama tamo ispunjeni dani i nikad se ne zna kada smo slobodni, ali biće sve u redu", kaže Trajanovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track