SAŠA ZAPLAKAO ZBOG GRANDA: Iznenadili ga za 60. rođendan!
Foto: Fejsbuk

Prvih šezdeset godina

SAŠA ZAPLAKAO ZBOG GRANDA: Iznenadili ga za 60. rođendan!

Stars -
Torta sa figuricom Saše koji sedi za klavirom na Grandovoj sceni i šampanjac bili su samo neki od poklona koji su njegovi saradnici pripremili kao iznenađenje

Saša Popović, direktor Grand produkcije i novootvorene televizije, napunio je 60 godina, a njegovi saradnici priredili su mu iznenađenje zbog kog je zaplakao.

Na inicijativu Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, zaposleni u Grand produkciji priredili su iznenađenje svom direktoru Saši Popoviću.

Torta sa figuricom Saše koji sedi za klavirom na Grandovoj sceni i šampanjac bili su samo neki od poklona koji su njegovi saradnici pripremili kao iznenađenje.

Deo poklona je bio i kolaž od fotografija Popovića, njegove porodice i prijatelja, ali i majice koje su svi nosili. Detalj koji je Sašu oduševio bio je taj što je na majicama pisalo "The Grandfather" i njegova fotografija.

Inače, iako je Brena u Americi, ona je sve vreme bila na vezi sa zaposlenima i uz pomoć Bobe sve je organizovano, a kako je Popoviću iznenađenje pripremljeno u prostorijama Grand produkcije na Bežaniskoj kosi u Beogradu, Boba ga je na prevaru doveo u kancelariju pod izgovorom da imaju neodložni sastanak.

"Zaista sam ostao bez teksta, ja uopšte nisam očekivao da će ovo uraditi. Ma ni u snu! Ganuli su me do suza", rekao je Popović.

(EPK/Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track