Seka Aleksić kupuje hotel od vladike Grigorija za 4.000.000 evra!

Pevačica se upustila u biznis

Seka Aleksić kupuje hotel od vladike Grigorija za 4.000.000 evra!

Stars -
Folkerka namerava da pazari „Platane“, koji su u vlasništvu Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske i koji jedini nisu pod hipotekom od svih eparhijskih nekretnina

Ulaže u budućnost.Seka Aleksić planira da postane vlasnik hotela „Platani“ u strogom centru Trebinja! Prema navodima magazina Respekt, ona je nedavno boravila u tom gradu kako bi, navodno, s vladikom Grigorijem pregovarala o kupovini objekta koji je u vlasništvu Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske.Bašta spušta cenuPrema procenama ekonomskih analitičara u Republici Srpskoj s kojima je Kurir razgovarao, cena hotela je okvirno 4.000.000 evra ukoliko se uzmu u obzir kretanja nekretnina u Trebinju i veoma atraktivna lokacija, pošto je Dubrovnik, koji je na samo 27 kilometara, postao preskup, pa sve više turista konači upravo u gradu podno Leotara. Pevačica bi lako mogla da obori cenu jer je bašta, površine 468 kvadrata, pod hipotekom.Pomenuti magazin piše da bi „Platani“ zaista uskoro mogli promeniti vlasnika, a to deluje još realnije kad se zna da je hotelska zgrada jedini objekat koji nije pod hipotekom od svih eparhijskih nekretnina, odnosno da je eparhija kojom rukovodi vladika Grigorije kreditno zadužena, između ostalog i kod Balkan investment banke, da ima poteškoća u otplati rata, te da su u nekoliko navrata pravljeni i reprogrami. Respekt navodi da su od Seke čekali odgovore pune tri sedmice, iako ih je njen PR tim najavljivao u dva navrata, tako da pevačica nije demantovala da bi ona i suprug Veljko Piljikić mogli kupiti jedan od simbola Trebinja.Bez odgovoraNi mi nismo bili bolje sreće. Pozvali smo Veljka, koji je saslušao naše pitanje, a onda rekao:- Ništa vas ne čujem - i prekinuo vezu. Nakon toga se više nije javljao.Vladika Grigorije ostao je nedostupan do zaključenja ovog broja.

I Šotra ovekovečio „Platane“„Platani“ su svojom lepotom očarali i reditelja Zdravka Šotru, koji je brojne scene u seriji „Ranjeni orao“ snimao baš u tom hotelu i njegovoj neposrednoj blizini.

Susret s KustomSeka je tokom boravka u Trebinju, u blizini „Platana“, sasvim slučajno srela Emira Kusturicu, i odmah je na Tviter postavila fotke ističući da je oduševljena njime.

Obožavam TrebinjeDok je boravila u gradu na Trebišnjici, pevačica je ostavila nekoliko tvitova u kojima je jasno pokazala da joj se mnogo dopada:- Obožavam Trebinje, mogla bih da živim ovde - napisala je Seka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja