Seka Aleksić oduševila nastupom u Cirihu!
Foto: Twitter

Blistala

Seka Aleksić oduševila nastupom u Cirihu!

Stars -
Nakon što je započela nastup mega hitom "U mraku" koji je napravio pravi bum na našim prostorima, kao i van granica naše države, Seka Aleksić je nastavila da niže svoje hitove

Seka Aleksić vredno radi i u prvim januarskim danima, pa je u subotu uveče za sobom ostavila još jedan sjajan nastup - u Cirihu. Klub je bio mali da primi sve ljude koji su želeli da čuju i vide kraljicu.

Nakon što je započela nastup mega hitom "U mraku" koji je napravio pravi bum na našim prostorima, kao i van granica naše države, Seka Aleksić je nastavila da niže svoje hitove. Na binu je izašla u uskoj čipkastoj crvenoj haljini. Atmosferu je dovela do usijanja, a ona je nikad zgodnija i lepša mamila uzdahe muškaraca u publici, ali ni žene nije ostavljala ravnodušnim!

Nismo mogli da ne primetimo i prokomentarišemo pevačicino telo, a posebno su nam za oko zapali oblikovani mišići na njenim nogama. Jasno je da se Sekin trud u teretani zaista sve više isplati, sada je već i očigledno. Pogledajte delić atmosfere iz Ciriha.

Klub u Cirihu
Klub u Cirihu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja