SEKS-SKANDAL: Gradonačelnik Vranja napravio dete ljubavnici pa odbio da ga prizna
Foto: Kurir

Sramota funkcionera SPS Zorana Antića

SEKS-SKANDAL: Gradonačelnik Vranja napravio dete ljubavnici pa odbio da ga prizna

Društvo -
Potvrda: Nakon DNK analize utvrđeno je da je Antić otac dečaka kog je rodila Mirjana S. (31), s kojom je bio u vanbračnoj vezi

BEOGRAD - Neodgovoran!Zoran Antić, gradonačelnik Vranja, kadar SPS, varao je suprugu Milenu s Mirjanom S. (31) iz Vranja, s kojom je pre tri godine dobio sina. Međutim, Antić je završio na sudu jer nije želeo da prizna dete.- On dete nije želeo da prizna, govorio je da nije njegovo i da ko zna s kim je sve Mirjana bila. Nije mogao da veruje da je njegova ljubavnica ostala u drugom stanju. Plašio se da mu žena ne sazna sve, ali i šta će narod reći. Kad se Mirjana porodila, rešila je da tuži Antića jer je želela da njen sin zna za oca. Nakon DNK analize utvrđeno je da je on otac i tada je sud odredio da dete nosi njegovo prezime - kaže dobro obavešteni izvor Kurira.Nije želeo obavezuCelu ovu priču potvrdio nam je i Jovan Aleksić, advokat koga je angažovala Mirjana S. Prema Aleksićevim rečima, spor je završen još prošle godine u Mirjaninu korist, nakon što su stigli rezultati DNK analize.- Tačno je da je Mirjana tužila Antića i taj spor je završen prošle godine u Mirjaninu korist. Na osnovu sprovedenih DNK analiza utvrđeno je da je Zoran Antić biološki otac dečaka.Kako saznajemo, Antić je, da bi izgladio odnos sa suprugom Milenom, nju postavio za načelnicu Službe za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja u bolnici u Vranju.- Njegova supruga Milena nije mogla da veruje šta je uradio. Oni imaju dvoje dece i najgore joj je bilo kako će oni sve to da prihvate. Htela je i da se razvede, međutim, on je vrlo pametno uradio sve. Preko svojih veza postavio ju je za načelnicu Urgentnog u bolnici u Vranju. I od tada su se strasti smirile, oni opet izgledaju kao srećna porodica - kaže naš sagovornik.Poznat po krađi konjakaPokušali smo da dobijemo odgovor od Zorana Antića, ali, nažalost, nismo uspeli. Prvi put nam se javio, ali kad je čuo da ga traži novinarka Kurira, rekao je da je u gužvi. Inače, Kurir je pisao o Antiću prošle godine, kad je sa svečanog prijema u pozorištu u Rusiji, koji su domaćni upriličili u čast srpske delegacije, ukrao flašu konjaka. Bruka je pukla zbog gradonačelnikove nespretnosti, pošto mu je flaša iskliznula iz sakoa i razbila se!

AlimentacijaANTIĆ PLAĆA 20 ODSTO OD PLATEPrema sudskoj presudi Višeg suda u Vranju, Antić je u obavezi da mesečno za vanbračno dete izdvaja 20 odsto od plate.- On je prvo novac davao Mirjani na ruke, a onda mu je sud naložio da mu se odbija od plate i direktno uplaćuje na Mirjanin račun. Hteo je da slaže kolika su mu mesečna primanja. Iako je Mirjana prvi put tražila 35 odsto, to joj nije usvojeno, pa sada na mesečnom nivou od Antića dobija oko 26.000 dinara - kaže naš izvor.PotvrdiliBOLNICA: MILENA JE NAČELNICA OD PROŠLE GODINEU bolnici u Vranju rekli su nam da je Milena, Zoranova supruga, u Zdravstvenom centru u Vranju počela da radi 1999.- U leto 2000. godine primljena je u stalni radni odnos zajedno s kolegama koji su Medicinski fakultet završili s prosečnom ocenom iznad devet. Najpre je radila u Domu zdravlja. Dobila je specijalizaciju iz urgentne medicine, koju je 2007. završila sa ocenom 10 i od tada radi u Službi za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja Opšte bolnice Vranje. Načelnica Službe za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja je od 21. decembra 2013. godine - kažu u bolnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track