SEKS SKANDAL U JELISEJSKOJ PALATI: Prva dama Francuske pala u nesvest zbog Olandove ljubavnice
Foto: Rojters

Završila u bolnici

SEKS SKANDAL U JELISEJSKOJ PALATI: Prva dama Francuske pala u nesvest zbog Olandove ljubavnice

Planeta -
Valeri Trirveler kolabirala usled šoka koji je doživela kada je u novinama videla slike svog dragog kako se iskrada iz stana francuske glumice Džuli Gajet
1 / 5 Foto: Rojters

PARIZ - Prva dama Francuske Valeri Trirveler (48), partnerka i nevenčana supruga predsednika Fransoa Olanda (59) hitno je prevezena i primljena u bolnicu pošto je pala u nesvest kada je saznala za tajnu ljubavnu vezu između Olanda i popularne francuske glumice Džuli Gajet (41). Madam Valeri kolabirala je usled šoka i iscrpljenosti čuvši da je Oland vara, a za to je saznala iz novina koje su objavile seriju fotografija na kojoj se vidi kako čovek nalik Olandu, sa motociklističkom kacigom na glavi, izlazi iz ljubavnog gnezda u zgradi u kojoj živi poznata glumica.

Valeri Trirveler
Valeri Trirveler

Prevarena i poniženaValeri je saznavši za njegovo šaranje doslovno doživela šok zbog čega je i primljena u bolnicu u petak iz koje je, doduše, danas već izašla. Izvori bliski ovoj poznatoj francuskoj novinarki tvrde da je veoma uznemirena i da se oseća poniženo. Sa druge strane, francuska javnost kao da je jedva dočekala ovako nešto jer sudeći prema anketama Valeri je među sunarodnicima izuzetno nepopularna - čak 89 odsto anketiranih želi da joj vidi leđa što pre i priželjkuje njeno iseljenje iz Jelisejske palate. Trirvelerova je videvši slike u novinama primljena u bolnicu u stanju šoka, a lekari su joj naredili strog režim odmora. Neki mediji, međutim, pišu da je pala u duboku depresiju, ali ne zbog preljube već zbog mogućnosti da će ostati bez svih privilegija i života na visokoj nozi koji je živela u Jelisejskoj palati. Iako su nevenčani, ona je u palati tretirana kao zakonita supruga koja uživa sve blagodeti luskuznog i otmenog života, a pre svega veoma izdašnog budžeta namenjenog potrebama predsedničkog para. Francuzi su besni na nju jer nemilice troši pare građana na svoju kancelariju u kojoj zapošljava pet novinara kao i na brojna vozikanja privatnim avionima i limuzinama.

I sama bila u tajnoj vezi sa Olandom dok je bio oženjenValeri je postala Olandova životna saputnica posle njegovog razvoda od političarke Segolen Roajal, majke njegovo četvoro dece. Francuski mediji podsećaju da je i u vezu s njom ušao tajno dok je još bio u braku.Najgore od svega jesto to što je Valeri veče pre toga bila obaveštena da će magazin "Closer" sutradan objaviti seriju preljubničkih fotografija, ali u prvi mah nije verovala da će list to stvarno i učiniti. Mislila je, kaže izvor iz Jelisejske palate, da će njeni advokati zaustaviti objavljivanje, ali kada su joj rekli da je to nemoguće užasno se potresla i ne samo da je ponižena već je i predmet podsmeha čitave nacije.

Oland sa bivšom suprugom Segolen Roajal
Oland sa bivšom suprugom Segolen Roajal

Na paparaco fotografijama se vidi kako Oland u dugačkom mantilu i s kacigom na glavi izalzi iz glumičine zgrade i seda na trotočkaša koji vozi njegov telohranitelj. List je objavio i da je predsednik kod glumice čak i prenoćio nekoliko puta. Štaviše, foto-reporteri su zabeležili da je ljubavnicima jednog jutra telohranitelj, kog inače plaćaju francuski građani, doneo i kroasane za doručak.

Džuli Gajet
Džuli Gajet

Do ušiju zaljubljen u glumicuUredništvo magazina "Closer" primetilo je i da je Oland do ušiju zaljubljen u glumicu, inače majku dvoje dece, kao i da je očigledno da želi budućnost s njom.Svi predsednici varali suprugeBritanska štampa podseća i da su prethodni francuski predsednici Nikola Sarkozi, Žak Širak and Fransoa Miteran tajno varali svoje žene.

http://www.youtube.com/watch?v=CXQXfL2XLWM
http://www.youtube.com/watch?v=ufDPnSF_RHE
http://www.youtube.com/watch?v=MYBmkd_Q5MU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track