SEKS VERZIJA ISLAMA: Sultan poziva Turke na grupni seks!

Sekta

SEKS VERZIJA ISLAMA: Sultan poziva Turke na grupni seks!

Ludi svet -
Harun Jahi na svom kanalu A9 vodi religijski šou sa pet zgodnih žena koje nose perike, veštačke trepavice u boji i provokativnu odeću

Harun Jahi, vodi sekstu koja spaja pobožnost sa mekom pornografijom, njegovi sledbenici upražnjavaju grupni seks.

On na svom kanalu A9 vodi religijski šou sa pet zgodnih žena koje nose perike, veštačke trepavice u boji i provokativnu odeću. Razgovori se uglavnom vrte oko toga da je darvinizam mrtav, da Turci treba da se pretvore u "prave muslimane" i formiraju tursko-islamsku uniju koja će obuhvatati pola istočne hemisfere.

Jahi nosi Armanijevo odelo i zahteva da ga sledbenici oslovljavaju sa "gospodar" ili "sultan".

Njegovo pravo ime nije čak ni Harun Jahija, iako ga pod tim imenom znaju i van Turske. U stvarnosti, on je Adnan Oktar i on je globalna ikona islamskog kreacionizma. Takođe, on je bio imenovan kao jedan od svetskih najuticajnijih muslimana, a The Complete Idiots Guide to Understanding islam svrstava Oktara u najuticajnije muslimanske naučnike, a čak piše članke i za Hafington post.

http://www.youtube.com/watch?v=wV2sEgBhc30

Kao i većina kreacionista, Oktar i njegovi sledbenici veruju da je darvinizam zlo i veoma su vešti u prevarama i masovnog deljenja verskih materijala. Sekta je do sada izdala više od 300 knjiga, a najpoznatija je "Atlas stvaranja", koji je dostupan na devet svetskih jezika, a poseduje je i turski premijer Redžep Tajip Erdogan. On je svoj primerak dobio od Jahijevih sledbenika tokom oktobarske posete Prizrenu, a vođa je snimak tog događaja ponosno emitovao u svojoj emisiji. Oktar tvrdi da zbog nje svega 10 odsto Evropljana veruje u Darvinovu teoriju.

http://www.youtube.com/watch?v=YMqwvd4xCUM

Jedan od planova sekte jeste da osnuje Tursko islamsku uniju, čija mapa uključuje polovinu istočne hemisfere. Danijel Martin Varisko, profesor antropologije na Hofstrau, opisuje teologiju sekte kao "seksi verziju islama". U prilog tome govore scene iz Jahijeve emisije u kojima nabildovani blizanci Onder i Ender poziraju sa lepoticama koje vođa zove "mačići", a na ekranu se pojavljuje natpis "Mi čitamo Kuran".

Jedna žena koja je napustila kult, otkrila je da se pristalice okupljaju u Jahijevoj vili i imaju grupni seks, a skrivene kamere ih snimaju, kako bi ih "sultan" ucenjivao ako požele da odu.

"Hijerarhija grupe obuhvata sestre, braću i konkubine. Braći je dozvoljeno da se ožene konkubinama, dok su sve sestre udate za vođu", rekla je ona.

Protiv Jahija je tursko tužilaštvo pripremilo tužbu u kojoj je navedeno da su neke žene iz njegove sekste bile primorane da imaju oralni seks sa muškarcina, kao i da je jednu bivšu pripadnicu sekte prinudio na seks sa 16 ljudi, da su skrivene kamere bile postavljene u spavaćoj sobi kako bi mogao da snima seks i tako ih ucenjuje ako su želele da napuste sektu. U tužbi su opisani i seksualni odnosi u kojima su mlade žene bile sa uticajnim političarima a te videe je Oktar koristio da bi manipulisao sa političarem da deluje u interesu grupe. Članovi sekste su bili prinuđeni i da imaju seks samim vođom i drugim članovima.

(balkanist.net)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track